Ένα Toyota RAV4 που μετατράπηκε σε λιμουζίνα! [video]

Ένα Toyota RAV4 που μετατράπηκε σε λιμουζίνα! [video]

Το project "Takaoka RAV4 Limousine" έγινε πραγματικότητα στο εργοστάσιο της Toyota.

Η ιαπωνική σελίδα Car Watch επισκέφθηκε το εργοστάσιο Takaora της Toyota όπου φυλάσσεται ένα πολύ ιδιαίτερο όχημα - ένα RAV4 που έχει μετατραπέι σε λιμουζίνα!

Για να μακρύνει το C-SUV της Toyota χρειάστηκε η δουλειά 200 ανθρώπων στον ελεύθερό τους χρόνο, με το project "Takaoka RAV4 Limousine" να διαρκεί 4 μήνες. Οι εργάτες δεν βασίστηκαν σε κάποιου είδους σχέδιο αλλά δούλεψαν κατευθείαν πάνω στο αυτοκίνητο. Το πλαίσιο κόπηκε, το μεταξόνιο επιμηκύνθηκε, προστέθηκαν οι απαραίτητες ενισχύσεις και τα επιπλέον μέρη του αμαξώματος ώστε να ολοκληρωθεί η λιμουζίνα. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι πιο ομαλό αισθητικά, καθώς οι δυναμικές γραμμές του προφίλ κόβονται απότομα στο μεσαίο τμήμα που προστέθηκε, όμως η δουλειά δείχνει ποιοτική και ολοκληρωμένη.

Στο εσωτερικό η αύξηση του μήκους είναι κάτι περισσότερο από εμφανής, με τους τέσσερις επιβάτες να κάθονται με χαρακτηριστική άνεση. Επιπλέον έχει προστεθεί μια μωβ μοκέτα, πτυσσόμενο τραπεζάκι και διαφορετικές επενδύσεις στο ταμπλό.

Στόχος του project ήταν οι εργάτες να χρησιμοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητές τους με σκοπό να φτιάξουν κάτι νέο, η εμπειρία που θα λάβουν από αυτό να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντικές προτάσεις στη διοίκηση, και να δημιουργηθούν δεσμοί μεταξύ εργαζομένων από διαφορετικά τμήματα.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Toyota, αρχικά δεν σκόπευαν να το παρουσιάσουν στον τύπο, ενώ δεν ενδιαφέρονται να το πουλήσουν, όμως είναι πιθανό στο μέλλον να βρεθεί μια ευκαιρία για να το δουν περισσότεροι άνθρωποι.

[Πηγή: Car Watch μέσω Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube