Ένα Toyota Prius που ήθελε να γίνει Ferrari Portofino

Ένα Toyota Prius που ήθελε να γίνει Ferrari Portofino

Ιταλικό άρωμα στο ιαπωνικό υβριδικό μοντέλο με τη βοήθεια της Albermo.

Η ιαπωνική εταιρεία Albermo, μαζί με το Toyota RAV4 με εμφάνιση Lamborghini Urus, προσφέρει ένα ακόμα αισθητικό πακέτο που έχει στόχο να μετατρέψει το ταπεινό Toyota Prius σε Ferrari!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Toyota RAV4 μεταμορφώνεται σε Lamborghini Urus

Η επιλογή του Toyota Prius δεν είναι τυχαία, καθώς με λίγη φαντασία, το σχήμα των φωτιστικών σωμάτων της ανανεωμένης τέταρτης γενιάς (2018) θυμίζει αυτά των Ferrari Portofino και Ferrari GTC4 Lusso. Βέβαια οι ομοιότητες σταματούν εκεί, καθώς η αεροδυναμική σιλουέτα του ιαπωνικού μοντέλου δεν έχει καμία σχέση με τις πανέμορφες Ιταλίδες.

Toyota Prius Bodykit

Η ανασχεδιασμένη μάσκα της Albermo έχει έντονες αναφορές στην Ferrari Portofino. Η μεγάλη γρίλια έχει ενσωματωμένους τους αισθητήρες για τα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης Toyota Safety Sense, πλαισιώνεται από ψεύτικες εισαγωγές αέρα με προβολείς ομίχλης ενώ χαμηλότερα βρίσκουμε ένα σπλίτερ σε μαύρη απόχρωση. Το κόστος του εμπρός προφυλακτήρα είναι ¥108.000 (€940) προ φόρων και χωρίς βαφή,

Στο πίσω μέρος οι αλλαγές περιορίζονται στη νέα διαμόρφωση του διαχύτη που παραπέμπει περισσότερο σε σπορ μοντέλο. Το κόστος για αυτό το κομμάτι είναι ¥ 78.000 (€679).

Πέρα από τις αισθητικές επεμβάσεις που μπορούν να συνδυαστούν με γραφικά σε στυλ Ferrari 458 MM Speciale και τροχούς μεγαλύτερης διαμέτρου, το μοντέλο δεν διαφέρει από τα υπόλοιπα Toyota Prius τέταρτης γενιάς. Αυτό σημαίνει πως το υβριδικό σύστημα κίνησης αποδίδει 122 PS, δίνοντας έμφαση στην οικονομία αντί για τις επιδόσεις. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#albermo #prius50 #sp42

A post shared by Albermo (@albermo_bodykit) on

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube