Ένα Toyota Celica που ήθελε να γίνει Aston Martin DB9

Ένα Toyota Celica που ήθελε να γίνει Aston Martin DB9

Το κιτ για την Aston Martin Celica θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 5 μονάδων.

Η εταιρεία Dave Jones Kitcars θεώρησε καλή ιδέα να προσφέρει ένα κιτ μετατροπής της έκτης γενιάς Toyota Celica T200 (1993-1999) σε ρεπλίκα της Aston Martin DB9 Volante.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μια πανέμορφη Aston Martin στην τιμή ενός μικρομεσαίου χάτσμπακ

Το πακέτο περιλαμβάνει 14 μέρη του αμαξώματος από fiberglass. Ανάμεσά τους οι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, η γρίλια, το καπό, τα φτερά με ενσωματωμένες εσοχές, τα μαρσπιέ, οι πόρτες, το κάλυμμα οροφής, το πορτ παγκάζ κ.α. Δυστυχώς ο πελάτης θα πρέπει να αγοράσει από μόνος του τα εμπρός φώτα που από ότι διακρίνουμε προέρχονται από Peugeot 307, αλλά και τα πίσω φώτα που προέρχονται από Alfa Romeo MiTo (μια λεπτομέρεια που παραπέμπει στις Aston Martin του Zagato).

Aston Martin replica

Επίσης θα ήταν σοφό όποιος επιλέξει τη μετατροπή για το δικό του Celica να κάνει κάτι και με το θέμα των τροχών καθώς χρειάζεται οπωσδήποτε να μεγαλώσουν σε διάμετρο και να βγουν προς τα έξω με αποστάτες ώστε το τελικό αποτέλεσμα να μοιάζει περισσότερο με ... αυτοκίνητο.

Το κιτ βγήκε σε περιορισμένη παραγωγή 5 μονάδων οπότε η Aston Martin Celica είναι σπάνιο είδος. Όσο για την τιμή του, μπορείτε να το αγοράσετε στο βρετανικό eBay για για £1.995,95 (€2.277) χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το κόστος του αυτοκινήτου και της τοποθέτησης.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube