Ένα Honda Civic Type R Limited Edition που αποδείχθηκε λαχείο!

Ένα Honda Civic Type R Limited Edition που αποδείχθηκε λαχείο!

Κάποιος τυχερός κέρδισε ένα Honda Civic Type R Limited Edition και κατάφερε να το πουλήσει για 102.000 δολάρια.

Το πρώτο Honda Civic Type R Limited Edition που έφτασε στις ΗΠΑ πουλήθηκε σε διαδικτυακή δημοπρασία έναντι 102.000 δολαρίων.

H Limited Edition είναι η απόλυτη έκδοση του Honda Civic Type R με μόλις 600 κομμάτια να φθάνουν στις HΠΑ, με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μάλιστα να είναι και το πρώτο φέροντας τον αριθμό 001 στο σασί του. 

Η περιγραφή της αγγελίας στην ιστοσελίδα στην οποία δημοπρατήθηκε το αυτοκίνητο ανέφερε ότι έχει διανύσει μόλις 26 km από την ημερομηνία απόκτησης του, τον Οκτώβριο του 2021.

 Honda Civic Type R Limited Edition

Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον γεγονός στην ιστορία είναι ότι ο τυχερός ιδιοκτήτης του δεν το είχε αγοράσει αλλά το κέρδισε μέσω ενός διαγωνισμού της Omaze σε συνεργασία με την Ηonda των ΗΠΑ. Πάνω από 41.000 άτομα συμμετείχαν στο τότε διαγωνισμό, συγκεντρώνοντας περίπου 500.000 δολάρια για το ίδρυμα Thurgood Marshall College Fund.

Μπορεί ο νικητής του διαγωνισμού να κέρδισε ένα πολύ ιδιαίτερο Honda αλλά όπως φαίνεται και από τα χιλιόμετρα που έχει γράψει, ο πειρασμός του να το πουλήσει κερδίζοντας πολλά χρήματα φαίνεται ότι ξεπέρασε τον πειρασμό του να το οδηγήσει.

Όλα τα Honda Civic Type R Limited Edition είναι βαμμένα στο χρώμα «Phoenix Yellow». Oι ζάντες είναι μαύρες ματ σφυρήλατες BBS 20” και συνδυάζονται με ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2. 

 Honda Civic Type R Limited Edition

Oι αλλαγές του Limited Edition συγκριτικά με το απλό Honda Civic Type R δεν περιορίζονται στους τροχούς. Στο βωμό της μείωσης του βάρους έχουν θυσιαστεί ο πίσω υαλοκαθαριστήρας, η εταζέρα, οι αεραγωγοί του air condition στο πίσω μέρος και κάποια από τα ηχομονωτικά υλικά. Τέλος, εξωτερικά έχει προστεθεί κόκκινο σιρίτι γύρω από το αυτοκίνητο και τους τροχούς.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube