Ένα Audi A7 ιδανικό για την Τσικνοπέμπτη

Ένα Audi A7 ιδανικό για την Τσικνοπέμπτη

Το πίσω τμήμα του γερμανικού μοντέλου μετατράπηκε σε ψησταριά!

Μπορεί σήμερα οι απανταχού Έλληνες να ετοιμάζονται να τσικνίσουν όπως ορίζουν τα έθιμα του τόπου μας, όμως το καταλληλότερο τρέιλερ για την Τσικνοπέμπτη έκανε την εμφάνισή του όχι στη χώρα μας, αλλά στην πολιτεία Virginia των ΗΠΑ!

Ο λόγος για το πίσω μέρος ενός Audi A7 πρώτης γενιάς, το οποίο μετατράπηκε σε ψησταριά για Barbeque μετά από ατύχημα που οδήγησε το πολυτελές μοντέλο σε μάντρα. Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, ο ιδιοκτήτης έχει αφαιρέσει τη μάσκα, τις πόρτες, την οροφή και το πάτωμα, κρατώντας μόνο τον πίσω άξονα, την ουρά και το πίσω τμήμα του πλαισίου. Μπροστά από αυτά έχει προσαρμόσει δοκούς για τρέιλερ και κοτσαδόρο, έτσι ώστε να μπορεί να το ρυμουλκεί με το pick-up του.

Audi A7

Αναμφίβολα, το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της κατασκευής είναι οι ψησταριές που καταλαμβάνουν το χώρο των πίσω καθισμάτων, ενώ εικάζουμε πως ο απαραίτητος εξοπλισμός μαζί με προμήθειες για το ψήσιμο θα αποθηκεύονται στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου/.

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως ο ιδιοκτήτης διατήρησε τα φώτα, την αεροτομή, το εντελώς φιμέ πίσω παρμπρίζ και τις εξατμίσεις στο "κουφάρι" του Α7, μαζί με τα εμβλήματα 3.0Τ που σίγουρα θα ξεγελάσουν τους οδηγούς που ακολουθούν ανυποψίαστοι, ενώ κράτησε και μια ρεζέρβα κανονικών διαστάσεων με ζάντα σε περίπτωση που μείνει από λάστιχο. Η πινακίδα πάντως (BBQD A7) τα λέει όλα!

Πηγή: Carbuzz

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube