Elon Musk: Το Tesla pickup θα είναι έτοιμο σε δύο με τρεις μήνες

Elon Musk: Το Tesla pickup θα είναι έτοιμο σε δύο με τρεις μήνες

Θα έχει δύο κινητήρες και αυτονομία που θα φτάνει τα 800 χιλιόμετρα.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου Model Y, η Tesla έδειξε στο κοινό ένα teaser του επερχόμενου pickup που θα κάνει πρεμιέρα αργότερα μέσα στο έτος.

Το ηλεκτροκίνητο pikcup της Tesla θα έχει δύο κινητήρες, αυτονομία 800 km και μια ενεργή ανάρτηση που θα προσαρμόζεται ανάλογα με το φορτίο.

Το νέο Tesla θα ανταγωνιστεί το Ford F-150 που είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στην κατηγορία αλλά και το πρώτο σε πωλήσεις όχημα στην αγορά των Η.Π.Α. εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίες.

Πρόκειται για ένα μοντέλο που αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού όπου τα pickup αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά κομμάτια της αγοράς. Η Tesla έχει ανακοινώσει εδώ και αρκετό διάστημα πως μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει παρουσιάσει το δικό της pickup.

Ωστόσο τώρα, με μια ανάρτηση στο twitter ο Elon Musk διευκρίνισε ότι το Tesla pickup θα παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους δύο με τρεις μήνες, πολύ νωρίτερα δηλαδή από τον αναμενόμενο σχεδιασμό.
Σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις του Musk το αυτοκίνητο θα κοστίζει στις ΗΠΑ κάτω από $50.000, θα έχει εντελώς  πρωτοποριακό σχεδιασμό και βέβαια θα είναι διπλοκάμπινο (πώς αλλιώς θα μπορούσε να πουλήσει στις ΗΠΑ;).

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube