Έκλεψαν τις πόρτες από μια Alfa Romeo Giulia!

Έκλεψαν τις πόρτες από μια Alfa Romeo Giulia!

Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στην άκρη του δρόμου, με τους δράστες να αφαιρούν τις πόρτες κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ο ιδιοκτήτης της εικονιζόμενης Alfa Romeo Giulia δεν πίστευε στα μάτια του όταν πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητό του το πρωί, παρατήρησε πως του έλειπαν και οι τέσσερις πόρτες!

Η Giulia ήταν παρκαρισμένη σε δρόμο της Γερμανίας, με τους δράστες να αφαιρούν τις πόρτες κατά τη διάρκεια της νύχτας - προφανώς για να τις πουλήσουν ως ανταλλακτικά. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι εκτός από τις πόρτες δεν έλειπε κανένα άλλο μέρος του αυτοκινήτου, ούτε κάποιο τμήμα του ακάλυπτου εσωτερικού, κάτι που δείχνει πως η δουλειά ήταν στοχευμένη και έγινε από επαγγελματίες. Τα θραύσματα στην πλευρά του συνοδηγού υποδεικνύουν ότι οι δράστες έσπασαν το τζάμι για να εισέλθουν στο όχημα, ενώ δε γνωρίζουμε με ποιο τρόπο απενεργοποίησαν το συναγερμό χωρίς να κινήσουν υποψίες.

Αρκετές φορές στο παρελθόν έχουμε ακούσει για περιστατικά κλοπής τροχών (ελαστικά και ζάντες) από ακριβά αυτοκίνητα που μένουν παρκαρισμένα εκτός γκαράζ σε χώρες του εξωτερικού, ενώ ακόμα και στην Ελλάδα έχουν παρατηρηθεί κλοπές εξαρτημάτων από δημοφιλή μοντέλα όπως τα smart και τα Toyota Yaris. Ποτέ όμως δεν είχαμε ξαναδεί να κλέβουν τις πόρτες από ένα μοντέλο, καθώς η διαδικασία αφαίρεσής τους είναι αρκετά δύσκολη και χρονοβόρα.

Ελπίζουμε ο ιδιοκτήτης της Alfa Romeo Giulia να καλύπτεται από την ασφάλεια και να επιδιορθώσει γρήγορα το όχημά του που κατάντησε σαν ένα άλλο μοντέλο του ομίλου FCA Group με αφαιρούμενες πόρτες - το σκληροπυρηνικό Jeep Wrangler.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube