Είσαι από το Πουέρτο Ρίκο; Έχεις κοτέτσι από το Maranello! [video]

Είσαι από το Πουέρτο Ρίκο; Έχεις κοτέτσι από το Maranello! [video]

Αυτή η Ferrari αφέθηκε στο έλεος των στοιχείων της Φύσης (και των πεθερικών του ιδιοκτήτη) για περισσότερο από μια δεκαετία!

Μια εγκαταλελειμμένη Ferrari Testarossa (1984-1991) από το Πουέρτο Ρίκο έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, κάνοντας όλους μας να αναρωτηθούμε για το πώς ένα τέτοιο αυτοκίνητο αφέθηκε στο έλεος των στοιχείων της φύσης για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε τη Ferrari Testarossa

Σύμφωνα με όσα έγραψε ο διαχειριστής της σελίδας Abandoned Cars Puerto Rico που ήρθε σε επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη, η Testarossa αγοράστηκε καινούργια το 1988. Στα μέσα της δεκαετίας του '90, και με το οδόμετρο να γράφει περίπου 40.000 km, ο ιδιοκτήτης που βρέθηκε χρεωμένος στις τράπεζες αναγκάστηκε να κρύψει το αυτοκίνητο στο σπίτι των πεθερικών του. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '00, η Ferrari μεταφέρθηκε έξω από το σπίτι και παρέμεινε σε ακινησία.

Ferrari Testarossa

Για πάνω από μια δεκαετία, η κόκκινη Testarossa βρισκόταν εκτεθειμένη στο τροπικό κλίμα του Πουέρτο Ρίκο, με τον καυτό ήλιο, τις καταιγίδες και τους τυφώνες να αφήνουν έντονα σημάδια στο αμάξωμα. Η βαφή έχει ξεφτίσει, το σπλίτερ έχει φθαρεί, τα λάστιχα είναι κατεστραμμένα ενώ στο εσωτερικό οι δερμάτινες επενδύσεις έχουν σκάσει. 

Ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να πουλήσει το αυτοκίνητο έναντι $50.000, όμως δεν βρέθηκε αγοραστής. Έτσι, αποφάσισε να κάνει τις απαραίτητες εργασίες για να την επαναφέρει σε λειτουργική κατάσταση. Όπως βλέπουμε από τα παρακάτω βίντεο, ο 12κύλινδρος κινητήρας 4.943 cc της Testarossa πήρε μπροστά ύστερα από τόσα χρόνια ακινησίας, αν και είμαστε σίγουροι πως το επικείμενο service δεν θα είναι καθόλου φθηνό.

[Πηγή: Abandoned Cars Puerto Rico]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube