Έχεις Audi quattro, γίνε διασώστης [video]

Έχεις Audi quattro, γίνε διασώστης [video]

Η Audi Σουηδίας σκαρφίστηκε έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο για να προμοτάρει την τεχνολογία quattro, παρέχοντας ταυτόχρονα πολιτική προστασία.

Το μοντέρνο μάρκετινγκ ωθεί πολλές φορές τους κατασκευαστές να βρίσκουν πρωτότυπες ιδέες για να κάνουν τον κόσμο να μιλά για τα προϊόντα τους.

Η Audi αποτελεί ένα τέλειο παράδειγμα. Η φίρμα του Ingolstadt απέδειξε ότι το μυαλό των ανθρώπων της παίρνει στροφές, καθώς λανσάρισε μια εφαρμογή στη Σουηδία υπό την ονομασία «Swedish Snow Rescuers». Η αρχή του προγράμματος βασίζεται στα άτομα που έχουν παγιδευτεί με το αυτοκίνητό τους στο χιόνι και τον απεγκλωβισμό του από ιδιοκτήτες Audi quattro που βρίσκονται στην περιοχή. Διάσωση που στη συνέχεια ακολουθείται από μια πρόσκληση σε μια αντιπροσωπεία Audi για να γνωρίσεις τα πλεονεκτήματα του quatto.



H Audi Sverige, η Audi Σουηδίας ντε, βρήκε αυτή την πρωτότυπη ιδέα ιδανική για να προωθήσει την οικεία τεχνολογία quattro. Και φυσικά είναι κάτι που στη Σουηδία, ως χώρας με ιδιαίτερα επιβαρυμένες συνθήκες όσον αφορά το χιόνι, θα έχει δυνητικά μεγάλη διεισδυτικότητα. Και προφανώς, το επιχείρημα το τεσσάρων κινητηρίων τροχών είναι ακαταμάχητο υπό αυτό το πρίσμα. Η Audi Sverige για να υποστηρίξει το promo της λανσάρισε επίσης μια εφαρμογή στο smartphone που επιτρέπει σε κάθε άτομο που έχει εγκλωβιστεί στο χιόνι να δώσει το στίγμα του, το νούμερο του τηλεφώνου του και στη συνέχεια να κληθεί από τον πλησιέστερο οδηγό με Audi quattro που θα προστρέξει για τη διάσωσή του.



Από την άλλη μεριά, ζωτικής σημασίας για την επιτυχία του προγράμματος «Swedish Snow Rescuers» είναι αριθμός των οδηγών Audi quattro που θα δεχτούν να συμμετάσχουν σε αυτό. Το πρόγραμμα θα τρέξει για το χειμώνα 2015, με την Audi να ξεκαθαρίζει ότι ακόμα κι αν κανείς οδηγός quattro δεν απαντήσει στην κλήση για βοήθεια, ο οδηγός που εγκλωβίστηκε θα πάρει την πρόσκλησή του για ένα πέρασμα από μια αντιπροσωπεία της εταιρείας.

Αυτό θα έλειπε! Τι μάρκετινγκ θα ήταν αλλιώς;

[Πηγή AudiSverige]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube