Η Tesla προσέλαβε το σχεδιαστή του Volvo XC40

Η Tesla προσέλαβε το σχεδιαστή του Volvo XC40

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την εξωτερική σχεδίαση του Volvo XC40 ανήκει πλέον στο δυναμικό της Tesla.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που έχουν κάνει τα σύγχρονα Volvo τόσο πετυχημένα, είναι σίγουρα και η σχεδίασή τους.

Αυτό ισχύει για όλα ανεξαιρέτως τα μοντέλα της, από το S90 έως και το νεότερο και πιο νεανικό XC40. Και ο άνθρωπος που ηγήθηκε της ομάδας που σχεδίασε εξωτερικά το τελευταίο, ο βρετανός Ian Kettle, συνεργάζεται πλέον με την Tesla.

Και εάν φαίνεται περίεργη η κίνηση ενός στελέχους να αποχωρήσει από τη Volvo σε μια τόσο καλή περίοδό της, η πρόσληψή του ως senior σχεδιαστή σε μια εταιρεία με τη δυναμική της Tesla μπορεί σίγουρα να τη δικαιολογήσει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Volvo XC40 T3

Αν και η Tesla δεν επιβεβαιώνει αυτή τη μετακίνηση και ο Kettle αρνείται να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο επ’ αυτής, ωστόσο είναι σίγουρο ότι έχει αποχωρήσει από τη Σουηδική εταιρεία από το Φεβρουάριο και ότι από τότε βρίσκεται «στην ευρύτερη περιοχή του Los Angeles».

Επειδή όμως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, σύμφωνα με το Auto Express, ο Kettle θα προσφέρει το ταλέντο του για τη σχεδίαση των μελλοντικών Tesla. Άρα και στο νέο μικρό μοντέλο που η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να παρουσιάσει μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

[Πηγή: AutoExpress.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube