Η Porsche ανοίγει ειδικές εκθέσεις κλασικών μοντέλων

Η Porsche ανοίγει ειδικές εκθέσεις κλασικών μοντέλων

Η Porsche αξιοποιεί την μεγάλη ιστορία της δημιουργώντας ένα μεγάλο δίκτυο εξειδικευμένων εκθέσεων και συνεργείων κλασικών μοντέλων.

Η Porsche ανοίγει αύριο στην Ολλανδία το πρώτο Porsche Classic Center, το οποίο θα ασχολείται αποκλειστικά με την πώληση, την συντήρηση και την αποκατάσταση κλασικών αυτοκινήτων της μάρκας. Η εταιρεία σκοπεύει να κάνει το ίδιο και σε μια σειρά άλλων αγορών, όπως η Αυστραλία, το Βέλγιο, ο Καναδάς και οι ΗΠΑ.

Όπως δείχνουν οι έρευνες, περισσότερα από το 70% των αυτοκινήτων Porsche που έχουν πωληθεί είναι ακόμη σε κυκλοφορία. Αυτό οδηγεί την εταιρεία να μεγαλώσει το δίκτυο των συνεργατών του δικτύου Porsche Classic ώστε να ξεπεράσει τα 100 σημεία το 2018. Σε πολλές περιπτώσεις θα αξιοποιηθούν οι ήδη υπάρχουσες αντιπροσωπείες και τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, με επιπλέον υποδομή και υποστήριξη από το ειδικό τμήμα κλασσικών αυτοκινήτων. Θα προσφέρουν υπηρεσίες συντήρησης, επιμέρους επισκευών αλλά και αποκατάστασης ολόκληρων αυτοκινήτων, από το μηδέν. Τα εξειδικευμένα καταστήματα θα δίνουν στους ιδιοκτήτες πρόσβαση σε μια γκάμα 52.000 αυθεντικών ανταλλακτικών ώστε να κρατήσουν την αγαπημένους Porsche πάντα νέα, σε άψογη λειτουργική κατάσταση.

Ακόμη και όταν συστεγάζονται με εκθέσεις της σύγχρονης γκάμας, τα Porsche Classic Centers θα έχουν ξεχωριστό χώρο, όπου θα εκτίθενται ιστορικά αυτοκίνητα και εξαρτήματα που προορίζονται για αυτά, βιβλία και άλλο υλικό που αφορά στην ιστορία της μάρκας και των μοντέλων της. Η Porsche διαθέτει ήδη ένα δίκτυο 24 συνεργατών Porsche Classic, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι στην Γερμανία.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube