Η Citroën αυξάνει και άλλο την παραγωγή του Cactus

Η Citroën αυξάνει και άλλο την παραγωγή του Cactus

Άνοιγμα σε εκτός Ευρώπης αγορές και σκέψεις για ένα μεσαίο SUV που θα βασίζεται στο Cactus

Είτε αρέσει, είτε όχι το σίγουρο είναι πως δεν περνά απαρατήρητο. Ο λόγος για το Citroën Cactus που όπως είχε γράψει και το DRIVE είναι μια πέτρα στη λίμνη, ένα crossover με ιδιαίτερη εμφάνιση και παρόλα αυτά με μια απλότητα στην κατασκευή του ευπρόσδεκτη, από τη στιγμή που είναι εύχρηστο και σχετικά φθηνό.
 
Την ίδια άποψη φαίνεται λοιπόν πως έχουν και οι καταναλωτές, αφού έχει ξεπεράσει τις 74.000 πωλήσεις στην αγορά της Ευρώπης έως και σήμερα ξεπερνώντας κατά περίπου 5% τις εκτιμήσεις της Citroën. Μάλιστα η εταιρεία είχε ήδη προβεί προ μηνών στην αύξηση της παραγωγής του για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση.
 
Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την CEO της γαλλικής εταιρείας Linda Jackson, το Cactus είναι το τρίτο πιο δημοφιλές αυτοκίνητο της μάρκας μετά τα C3 και C4 Picasso. 
 
Μάλιστα η απόφαση της Citroën να επεκτείνει τη διάθεσή του σε Αυστραλία, Ν. Αφρική και Ασία, αναγκάζει το εργοστάσιο στην Ισπανία να αυξήσει ακόμη περισσότερο την παραγωγή, βάζοντας στόχο τις 80.000 αυτοκίνητα ετησίως.
 
Τέλος, δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε πως η εμπορική επιτυχία του Cactus μπορεί να είναι έναυσμα για τη Citroën να σκεφτεί να βάλει στην παραγωγή ένα μεσαίο SUV που θα βασίζεται στο Cactus

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube