Η Audi ανακοινώνει καθυστερήσεις για τα νέα μοντέλα της

Η Audi ανακοινώνει καθυστερήσεις για τα νέα μοντέλα της

H προσοχή της εταιρείας είναι στραμμένη στο θέμα των εκπομπών ρύπων κι αυτό θα καθυστερήσει το λανσάρισμα κάποιων εκ των μελλοντικών μοντέλων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των Auto Motor und Sport και Automotive News Europe, η Audi έχει μείνει πίσω στην εξέλιξη της νέας γενιάς μοντέλων με την πλατφόρμα MQB.

Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο A3 θα καθυστερήσει να λανσαριστεί, όπως ακριβώς θα συμβεί και με το μικρομεσαίο κουπέ crossover που θα βασίζεται στο TT και θα έχει την ονομασία Q4. Το τελευταίο δεν αναμένεται να μπει στην αγορά πριν το 2021.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Audi αποκτά τα δικαιώματα των σημάτων Q2 και Q4

Η γερμανική εταιρεία αρνήθηκε να σχολιάσει αυτά τα δημοσιεύματα όμως συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Ο λόγος πίσω από όλα αυτά δεν είναι άλλος από το dieselgate, τα απόνερα του οποίου σαφώς και δε θα είναι μόνο αμιγώς οικονομικά για τον όμιλο της Volkswagen

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Crossover βασισμένο στο ΤΤ ετοιμάζει η Audi

Αυτή τη στιγμή η εταιρεία έχει ρίξει όλη την προσοχή της στην επιδιόρθωση των προβλημάτων με τις εκπομπές ρύπων των πετρελαιοκινητήρων. Κι αυτό έχει κοστίσει στην πρόοδο της νέας γενιάς κινητήρων που θα ντεμπουτάρει στα μελλοντικά μικρομεσαία της μοντέλα.

[Πηγή: Auto Motor und Sport, Automotive News Europe, Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube