Η αστυνομία αναζητά τον τρελό με το VW Beetle buggy [video]

Η αστυνομία αναζητά τον τρελό με το VW Beetle buggy [video]

Το να φτιάξεις ένα buggy με βάση ένα VW Beetle και κινητήρα 800 ίππων είναι καλή ιδέα. Το να κάνεις τους δημόσιους δρόμους του San Diego πίστα, όχι και τόσο.

Ένα «Baja Bug», δηλαδή ένα VW Beetle μετασκευασμένο σε buggy, είναι ικανό να περάσει πάνω από πολλά εμπόδια. Όμως όταν αυτά αναζητούνται στους δημόσιους δρόμους μιας πόλης, υπάρχει πρόβλημα.

Ελάχιστες μέρες έχουν περάσει από όταν ανέβηκε στο YouTube το επίμαχο video Urban Assault: San Diego Shark Attack. Σε αυτό βλέπουμε ένα VW Beetle διαμορφωμένο σε buggy, με έναν κινητήρα V8 800 ίππων στο πίσω μέρος του, να τρέχει, να κάνει drift και άλματα, να ανεβαίνει στα πλαϊνά τοιχώματα τούνελ και δρόμων και γενικώς να οδηγείται όσο πιο αντικοινωνικά γίνεται.

Όλα αυτά φαίνεται ότι εκτελούνται χωρίς να έχουν κλείσει οι δρόμοι, όπως γίνεται π.χ. στα video του Ken Block. Και τώρα η αστυνομία του San Diego θέλει, φυσικά, να βρει και να τιμωρήσει τον υπεύθυνο. Και δεν θα είναι πολύ δύσκολο, αφού ο οδηγός όχι μόνο δεν κάνει καμία προσπάθεια να κρύψει το πρόσωπό του, αλλά το όνομά του αναφέρεται κανονικότατα στο τέλος του video.

Λέγεται Blake Wilkey, και είναι να αναρωτιέσαι αν ποτέ περίμενε ότι μετά από αυτό τον video δεν θα είναι ο Νο.1 καταζητούμενος στην πόλη...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube