Δύο σούπερ-παρκαδόροι σε οκτάλεπτη επίδειξη! [video]

Δύο σούπερ-παρκαδόροι σε οκτάλεπτη επίδειξη! [video]

Προσπαθούν, ο ένας μετά τον άλλο, να παρκάρουν ένα Honda Civic σε μια τεράστια θέση – και τελικά τα παρατάνε!

Το παρκάρισμα είναι ο εφιάλτης των νέων οδηγών. Γι’ αυτό και του δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα κατά την εκπαίδευση και τις εξετάσεις για άδεια οδήγησης.

Όμως πολλοί «διπλωματούχοι» συνεχίζουν να δυσκολεύονται, ακόμη κι αν δεν έχουν πάρει το δίπλωμα δια… λιπάνσεως ή αλληλογραφίας. Και δεν μιλάμε εδώ για την Ελλάδα ή κάποιες χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ.

Το περιστατικό που θα δείτε στο video συνέβη στη Βρετανία, όπου όλα υποτίθεται ότι λειτουργούν όπως πρέπει. Και όμως, η κυρία με το Honda Civic –προφανώς διπλωματούχος οδηγός– προσπαθεί επί 4 ολόκληρα λεπτά να το παρκάρει σε μια θέση που χωράει άνετα Mercedes S-Class. Τη Long.

Μετά το 4λεπτο προσπαθειών, το Civic είναι ακριβώς στην ίδια θέση από την οποία είχε ξεκινήσει. Οπότε, επεμβαίνει καλοθελητής περαστικός για να δώσει στην κυρία τις απαραίτητες οδηγίες. Ξέρετε: πάρτο έτσι, όχι… αλλιώς – όπως στα φέρι-μποτ. Κανένα αποτέλεσμα. Οπότε ο καλός Σαμαρείτης προσφέρεται να παρκάρει ο ίδιος το Civic για να εξυπηρετήσει την κυρία. Μόνο που, έχοντας δει τι οδηγίες έχει δώσει, ξέρουμε από πριν και την έκβαση.

Πρώτα απ’ όλα, κάνει το ίδιος λάθος με την κυρία, επιχειρώντας να παρκάρει με τη μούρη και όχι με την όπισθεν. Κάποιοι τεμπέληδες «τζιπάδες» παρκάρουν έτσι με επιτυχία, καβαλώντας το πεζοδρόμιο με τον εμπρός τροχό και μετά κατεβαίνοντας πάλι στο δρόμο. Όμως ο ήρωάς μας, παρότι καβαλάει το κράσπεδο, και μάλιστα άγαρμπα, δεν είναι ευχαριστημένος. Ξανακάνει όπισθεν, ξανακοπανάει το λάστιχο στο κράσπεδο, βγαίνει από τη θέση… και μετά ξαναμπαίνει. Με τον ίδιο τρόπο. Και φυσικά με το ίδιο αποτέλεσμα. Έχοντας μάλιστα την κυρία δίπλα του, προφανώς για να… μαθαίνει.

Τελικά, αγχωμένος από το γεγονός ότι εμποδίζει την κυκλοφορία, ο σούπερ-παρκαδόρος μας τα παρατάει και μαζί με την ιδιοκτήτρια του Civic, φεύγουν με κατεύθυνση το πλησιέστερο γήπεδο ποδοσφαίρου…

[Πηγή: Gizzy 22uk / YouTube]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube