Δύο Ferrari 488 GTB καταστρέφονται λόγω σκύλου

Δύο Ferrari 488 GTB καταστρέφονται λόγω σκύλου

Οι δύο Ferrari 488 GTB ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα σε πόλη της Κίνας, για το οποίο φαίνεται ότι οι οδηγοί τους υπέδειξαν ως υπεύθυνο ένα σκυλί.

Τις περισσότερες φορές που βλέπουμε σε δρόμους της πόλης ένα supercar καρφωμένο σε μπαριέρα ή σε φανάρι, για αυτό φταίει ο συνδυασμός επιδειξιομανίας και ασχετοσύνης του οδηγού.

Ωστόσο αυτή τη φορά, για τη σύγκρουση δύο Ferrari 488 GTB στην πόλη Lijiang της κινεζικής επαρχίας Yunnen, φαίνεται ότι ο υπεύθυνος είναι άλλος. Τουλάχιστον σύμφωνα με τους οδηγούς των δύο supercars, οι οποίοι υποστήριξαν πως ένας σκύλος που πετάχτηκε απρόσμενα στη μέση του δρόμου ήταν η αιτία να χάσουν τον έλεγχο των αυτοκινήτων τους και να συγκρουστούν μεταξύ τους.

Για την ακρίβεια η ασημί 488 GTB χτύπησε τη λευκή στην πίσω αριστερή γωνία της, πριν σταματήσει πάνω στα κάγκελα που είχαν τοποθετηθεί προσωρινά εκεί για να διαχωρίζουν τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Κανένας άνθρωπος δεν τραυματίστηκε από το ατυχές συμβάν, και πιθανότατα ούτε και ο σκύλος, αφού δεν βρέθηκαν ούτε καν ίχνη επαφής κάποιου αυτοκινήτου με αυτόν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το πιο τυχερό σκυλί του κόσμου! [video]

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το Car News China οι πινακίδες των δύο αυτοκινήτων είναι καλυμμένες. Κάτι απόλυτα λογικό να γίνει μετά το συμβάν, για να μη στιγματιστούν τα δύο αυτοκίνητα. Ωστόσο, το ίδιο μέσο αναφέρει ότι οι πινακίδες ήταν ήδη καλυμμένες (με αυτό τον ομολογουμένως γελοίο τρόπο) όταν έγινε το τρακάρισμα. Οπότε η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι δύο οδηγοί να έκαναν κόντρες, και να μην υπήρξε ποτέ σκύλος...

[Πηγή: Car News China]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube