Το πιο τυχερό σκυλί του κόσμου! [video]

Το πιο τυχερό σκυλί του κόσμου! [video]

Αυτό το σκυλί πρέπει να... γαβγίσει πέντε συν ένα νούμερα στο Τζόκερ, διότι ο τρόπος με τον οποίο τη γλιτώνει από ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο είναι εντελώς απίθανος!

Το συμπαθέστατο σκυλάκι του video είναι κρίμα που δεν μπορεί να παίξει Τζόκερ, διότι διαφορετικά σίγουρα θα το κέρδιζε.

Ενώ λοιπόν έκανε ό,τι κάνει κάθε μέρα - ξέρετε βόλτες, κάνα πέρασμα από κάδους σκουπιδιών, μαρκάρισμα της περιοχής του - ξαφνικά διαπίστωσε ότι έχει μαζευτεί πολύς κόσμος στην άκρη του δρόμου για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο. Μπορεί να μην είχε ιδέα αυτός ο σκύλος – κάτοικος Βολιβίας ότι στην περιοχή του διεξαγόταν το περίφημο (;) Ράλι Codasur αλλά διάολε έπρεπε να ελέγξει τι γινόταν!

Και ξαφνικά ακούει από πίσω του τον ήχο από την κόλαση! Ο πασίγνωστος (στη χώρα του μάλλον, άντε και στη Βολιβία...) οδηγός Fernando Zuasnabar έρχεται με όσα. Ο σκύλος της ιστορίας μας κάτι ψυχανεμίζεται αλλά δεν θέλει να βάλει και την ουρά στα σκέλια μπροστά σε τόσο κοινό.

Αποφασίζει λοιπόν να επιταχύνει σε τροχασμό, πάντα όμως άρχοντας, μέσα στο δρόμο (του). Το Mitsubishi ωστόσο πλησιάζει ακάθεκτο και τότε ξεδιπλώνεται όλη η συνομωσία του Σύμπαντος υπέρ του σκύλου: αυτός πλέον αρχίζει να τρέχει σαν καθαρόαιμο σε αγώνες και το αγωνιστικό λίγο πριν τη μοιραία (για το σκύλο) σύγκρουση βρίσκει σε ένα ανάχωμα, απογειώνεται και περνάει πάνω από το τετράποδο σε ένα συγχρονισμό που θα τον ζήλευαν και επαγγελματίες κασκαντέρ.

Ο σκύλος προφανώς αντιλαμβάνεται ότι κάτι πήγε πολύ στραβά και αρχίζει πλέον να τρέχει προς το πλάι, με έναν αστυνομικό να τον προγκάει, κατόπιν εορτής. Δεν ξέρουμε αν είδε τη σκυλίσια ζωή του να περνάει μπροστά από τα μάτια του σε ασπρόμαυρο φιλμ, αλλά αν δεν είναι αυτός το πιο τυχερό κυνοειδές του πλανήτη, δεν ξέρουμε ποιο είναι...
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube