Drag Race: Toyota Corolla εναντίον Honda Civic και VW Golf [video]

Drag Race: Toyota Corolla εναντίον Honda Civic και VW Golf [video]

Τρία μικρομεσαία hatchback αναμετρώνται στην ευθεία με αντίστοιχα καθημερινούς οδηγούς.

Μπορεί το βρετανικό carwow να μας έχει συνηθίσει σε drag race μεταξύ υπεραυτοκινήτων, σπορτσκαρ ή έστω γρήγορων εκδόσεων από hatchback και SUV, όμως αυτή τη φορά επέλεξε μια τριάδα από δημοφιλή μικρομεσαία μοντέλα στις απλές τους εκδόσεις.

Ταιριαστή με την επιλογή αυτοκινήτων είναι και η επιλογή οδηγών. Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής Matt Watson βρέθηκε πίσω από το τιμόνι της Toyota Corolla 1.8 Hybrid (122 PS/142 Nm), η μητέρα του στο Honda Civic 1.0 VTEC (126 PS / 200 Nm) και η σύντροφός του στο VW Golf 1.5 eTSI Evo (150 PS/250 Nm).

Όπως καταλαβαίνουμε από τα χαρακτηριστικά των μοτέρ, η κόντρα δεν είναι και τόσο δίκαιη, παρόλο που οι τιμές των συγκεκριμένων μοντέλων στη βρετανική αγορά είναι παραπλήσιες. Δεν είμαστε επίσης τόσο σίγουροι για το χρόνο αντίδρασης των τριών οδηγών που φαίνεται να παίζει ρόλο στην έκβαση της κόντρας αν και η επανάληψη είναι σίγουρα πιο αντιπροσωπευτική όσον αφορά την επιτάχυνση των οχημάτων. Εκτός από το drag race, η δοκιμή περιλαμβάνει επιτάχυνση εν κινήσει και φρενάρισμα.

[Πηγή: carwow]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube