Donald Trump: Πήρε λιμουζίνα για 230 m!

Donald Trump: Πήρε λιμουζίνα για 230 m!

Την προηγούμενη εβδομάδα, για να πάει από το Λευκό Οίκο στο Blair House, ο πρόεδρος Trump και η σύζυγός του ανέβηκαν στην προεδρική λιμουζίνα με την επιβεβλημένη πομπή ασφαλείας.

Είναι πια παγκοίνως γνωστό, ότι Donald Trump και οικολογία είναι περίπου ασύμβατα. Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν είναι από τους ανθρώπους που ελαχιστοποιούν το προσωπικό τους αποτύπωμα άνθρακα, ενώ απ’ ό,τι φαίνεται δεν του αρέσει και πολύ το περπάτημα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα The Washington Post, την προηγούμενη εβδομάδα χρησιμοποίησε αυτοκίνητο για να μεταβεί στο Blair House, την κατοικία των επίσημων προσκεκλημένων των Αμερικανών προέδρων.

Ο Trump και η σύζυγός του Melania επισκέφθηκαν τον George W.Bush, που βρισκόταν εκεί με την οικογένειά του για την κηδεία του George Bush Sr. Αλλά μεταξύ του Λευκού Οίκου και του Blair House, μεσολαβούν μόνο 230 μέτρα. Μια πολύ μικρή απόσταση που ο σημερινός πρόεδρος ήθελε να κάνει με την προεδρική λιμουζίνα. Η οποία απαιτούσε επίσης τη δημιουργία μιας πομπής οκτώ οχημάτων!

Κάποιοι ίσως φαντάζονται ότι υπήρχαν απαιτήσεις ασφαλείας που επέβαλαν να γίνει έτσι η συγκεκριμένη διαδρομή. Αλλά σύμφωνα με τον Edward Price, πρώην εκπρόσωπο του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας της κυβέρνησης Obama, αρκετοί πρόεδροι έχουν ήδη κάνει αυτή τη διαδρομή με τα πόδια. Και υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να πας εκεί που, απ’ ό,τι φαίνεται, είναι πολύ μακρύς για τον Trump!

Να θυμηθούμε εξάλλου, ότι ο Donald Trump πρόσφατα έκανε πάλι να μιλούν γι’ αυτόν και τη λιμουζίνα του. Kατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Παρίσι για τον εορτασμό της 11ης Νοεμβρίου, το «Best», η θωρακισμένη προεδρική Cadillac, είχε ντουμανιάσει την αυλή του Élysée.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube