Donald Trump: Ο Sergio Marchionne είναι ο αγαπημένος μου!

Donald Trump: Ο Sergio Marchionne είναι ο αγαπημένος μου!

Γιατί ο Αμερικανός Πρόεδρος δείχνει τόσο μεγάλη συμπάθεια στον CEO του FCA group;

Την περασμένη Παρασκευή ο Donald Trump δέχτηκε στο Λευκό Οίκο τους CEO δέκα αυτοκινητοβιομηχανιών. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν να πεισθεί ο Aμερικανός Πρόεδρος να μην προχωρήσει στην καθιέρωση των αυστηρών προτύπων οικονομίας καυσίμων που έχει εξαγγείλει.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο Sergio Marchionne, η CEO της GM, Mary Barra, και ο CEO της Ford, Jim Hackett, με τον κάτοικο του Λευκού Οίκου να κάνει ενώπιον όλων ιδιαίτερη αναφορά στον Marchionne και να δηλώνει πως είναι ο αγαπημένος του.

Στη συνέχεια, κάλεσε τους παρευρισκόμενους να συμβάλλουν στην αύξηση παραγωγής αυτοκινήτων στις ΗΠΑ με σκοπό και την αύξηση των εξαγωγών. Χαρακτηριστικά είπε «θέλω περισσότερα αυτοκίνητα να κατασκευάζονται στις ΗΠΑ… εκατομμύρια αυτοκινήτων»,  ενώ αναφερόμενος στη σχεδιαζόμενη επένδυση της Fiat Chrysler στο Michigan σχολίασε: Αυτή τη στιγμή ο Marchionne είναι ο αγαπημένος μου άνθρωπος στην αίθουσα .

Ωστόσο, ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν έδωσε καμία συγκεκριμένη απάντηση για το Σύμφωνο Ελευθέρων Συναλλαγών, με τις  διαπραγματεύσεις να παραμένουν σε εξέλιξη. «Θα δούμε τι θα συμβεί», δήλωσε ο Trump, «πάντα κάνουμε κάτι», είπε.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube