Dodge Viper ACR με «μπουριά» χωρίς σιλανσιέ [video]

Dodge Viper ACR με «μπουριά» χωρίς σιλανσιέ [video]

Αυτό που θα ακούσετε πρέπει να το κάνετε ringtone στο κινητό. Και μάλιστα, τώρα αμέσως!

To να ακούς όταν δέχεσαι κλήση στο κινητό αυτό το Dodge Viper ACR με τις «ευθείες» εξατμίσεις να στροφάρει το μεγάλο V10 του, σημαίνει ότι είσαι χοντρά βαρεμένος με το αυτοκίνητο.

Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε το παρασκήνιο αυτού του video, αλλά αυτό δεν έχει και μεγάλη σημασία όταν ένας ήχος όπως αυτός συνοδεύει όποιο κομμάτι κι αν λείπει.

Εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο Viper ACR που φορά ευθεία «μπουριά» στην εξάτμιση, χωρίς να περνούν από κανένα σιλανσιέ. Το ACR, όπως όλα τα Viper εξάλλου, χρησιμοποιεί ένα 8,4λιτρο κινητήρα V10 που ανεβάζει 650+ άλογα και 83 χιλιογραμμόμετρα ροπή. Το πακέτο ACR είναι ένα πακέτο πίστας και αυτό το συγκεκριμένο αυτοκίνητο φορά επίσης το έξτρα Extreme Aero Kit που είναι εντεταλμένο για σταθερότητα στις πολύ υψηλές ταχύτητες –και δείχνει πολύ «αγωνιάρικο», ό,τι και να πούμε εμείς.

Αλλά και το γκαράζ που βρίσκεται μέσα, όπως βλέπετε, δεν είναι άσχημο. Ο ιδιοκτήτης του video λέει ότι πάνω από το γκαράζ βρίσκεται το υπνοδωμάτιό του. Κακώς, έπρεπε να στρώνει να κοιμάται στο γκαράζ!

Δυναμώστε τον ήχο τέρμα!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube