Διέλυσε την Koenigsegg και την είχε και ανασφάλιστη

Διέλυσε την Koenigsegg και την είχε και ανασφάλιστη

Είναι δυνατόν να αγοράσεις αυτοκίνητο αξίας $1,35 εκ. και να τσιγκουνευτείς την ασφάλεια; Κι όμως.

Χθες στο Μεξικό, σε μια σύγκρουση με πολύ υψηλή ταχύτητα και κινηματογραφική εξέλιξη, ένας επιπόλαιος ιδιοκτήτης διέλυσε ένα  Koenigsegg CCX Custom Vision αξίας $1,35 εκατομμυρίων, ένα από τα μόλις 48 που έχουν κατασκευαστεί.

Ο ιδιοκτήτης κατευθύνονταν στο Monterey και σύμφωνα με μάρτυρες έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και έχασε τον έλεγχο, χτύπησε ένα κράσπεδο και άρχισε να φέρνει σβούρες. Συνηθίζεται οι «κοντράκηδες» να περνούν τα σύνορα και μπαίνουν στο Μεξικό για να κάνουν το κέφι τους, καθώς εκεί η αντιμετώπιση από την Αστυνομία είναι όπως και να το κάνουμε πιο… χαλαρή.

Το Koenigsegg όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες κυριολεκτικά διαλύθηκε. Έφυγε η οροφή, οι πόρτες, όλο το εμπρός υποπλαίσιο με την ανάρτηση… Το μονοκοκ σασί πάντως παρέμεινε ανέπαφο και ο κινητήρας βιδωμένος σε αυτό. Παρόλα αυτά οδηγός και συνοδηγός είναι σώοι και αβλαβείς. Αυτό είναι και το σημαντικό, αφού μπροστά στην αξία της ανθρώπινης ζωής όλα τα άλλα δεν έχουν αξία.

Παρόλα αυτά, εδώ κάποιος θα πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Το αυτοκίνητο ήταν προς πώληση στο Τέξας νωρίτερα φέτος, για $1,35 εκατομμύρια, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες την στιγμή της σύγκρουσης είχε μεξικάνικες πινακίδες και ήταν ανασφάλιστο.



Πηγή Carbuzz, Autoevolution

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube