Δεν περνάς με τίποτα, ακόμα κι αν χρειαστεί να περάσω από πάνω σου! [video]

Δεν περνάς με τίποτα, ακόμα κι αν χρειαστεί να περάσω από πάνω σου! [video]

Οδηγός φορτηγού κάνει κακή και επικίνδυνη χρήση του δίκιου του, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή επιβαινόντων σε παράτολμο και διεκδικητικό ΙΧ.

Πρόκειται για ένα συνηθισμένο τύπο περιστατικού που τον έχουν αντιμετωπίσει οι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι οδηγοί που κινούνται σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας.

Πόσες φορές δεν έχετε αντιμετωπίσει κάποιο αυτοκίνητο που προσπαθεί από την δεξιά λωρίδα να μπει στην αριστερή και ανάμεσα σε σας και στο προπορευόμενο αυτοκίνητο, μειώνοντας δραστικά την απόσταση ασφαλείας.

Έτσι λοιπόν γίνεται και στην περίπτωση του video, όπου το ένα VW Passat προσπαθεί να παρεμβληθεί μεταξύ ενός φορτηγού κι ενός αυτοκινήτου που πριν από μερικές στιγμές είχε κάνει το ίδιο. Τα πράγματα όμως είναι ακόμη πιο δύσκολα καθώς το Passat πλησιάζει γοργά κι ένα φορτηγό που κινείται με χαμηλότερη ταχύτητα στη δεξιά λωρίδα.ΔΕΙ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τρελός φορτηγατζής-φονιάς [video]

Για να μην συμβεί τίποτα κάποιος χρειάζεται να υποχωρήσει. Ή ο οδηγός του Passat να εγκαταλείψει την αλλαγή λωρίδας και να φρενάρει, μένοντας δεξιά ή ο οδηγός του φορτηγού της αριστερής λωρίδας να ελαφρώσει το πόδι του στο γκάζι και να του αφήσει αυτά τα 2-3 σημαντικά μέτρα για να μπει, έστω και φίλερ, ανάμεσα σε αυτό και στο προπορευόμενό του αυτοκίνητο.

Κανείς από τους δύο τους όμως δεν το κάνει. Ευτυχώς που ο οδηγός του φορτηγού της δεξιάς λωρίδας μπήκε στη ΛΕΑ και αποφεύχθηκε η ολοκληρωτική συντριβή του Passat.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube