Τρελός φορτηγατζής-φονιάς [video]

Τρελός φορτηγατζής-φονιάς [video]

Φορτηγό μετά ρυμουλκουμένου σε ρόλο μπαλαρίνας μέσα στην εθνική προσπαθεί να αποτρέψει ένα pick-up να τον προσπεράσει, αδιαφορώντας για την πυκνή κυκλοφορία.

H εγκληματικότητα στη Νότιο Αφρική χτυπάει κόκκινα και απ’ ό,τι φαίνεται όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και στους δρόμους.

Ο λόγος της «διένεξης» του pick-up με το φορτηγό μετά ρυμουλκουμένου δεν παρουσιάζεται στο video, αλλά τελικά δεν έχει και μεγάλη σημασία.

Το φορτωμένο pick-up προσπαθεί να προσπεράσει το άφορτο βαρύ όχημα στην εθνική οδό από κάθε πλευρά βγαίνοντας ακόμη και στην υποτυπώδη ΛΕΑ, που η μισή σχεδόν είναι καλυμμένη με χώμα. Ο πεισματάρης ανεγκέφαλος οδηγός του φορτηγού έχει αποφασίσει να τον κρατήσει πίσω του με οποιοδήποτε τίμημα, ακόμη κι αν αυτό βάζει σε κίνδυνο της ασφάλεια των υπολοίπων αυτοκινήτων. Και δεν μιλάμε για έναν άδειο αυτοκινητόδρομο, αλλά για κάποιον με σημαντικό φόρτο κυκλοφορίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Φορτηγό τα βάζει με MINI στην εθνική [video]

Ο οδηγός του 18μετρου φορτηγού δεν διστάζει να αλλάζει τρεις λωρίδες μαζί με το ρυμουλκούμενο να σβαρνίζει ότι υπάρχει δίπλα του και για ποικιλία του τραβάει κι ένα brake check στη μεσαία λωρίδα. Από την άλλη εντύπωση προκαλεί και η συμπεριφορά του οδηγού του φορτωμένου pick-up. Φορτωμένος και χωρίς την απαραίτητη ισχύ, δεν αποφασίζει να δώσει τόπο στην οργή, αλλά επιχειρεί να προσπεράσει παντί τρόπω. Εντύπωση και η συμπεριφορά των οδηγών άλλων αυτοκινήτων που σαν μην τρέχει τίποτα διπλαρώνουν και προσπερνούν το «τρελό» φορτηγό.

Η κατάληξη όπως μπορείτε σωστά να υποθέσετε είναι η αναμενόμενη. Δείτε το video…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube