Δημοσιογράφος «στέλνει» τη νέα Camaro και τον διώχνουν από την παρουσίαση [video]

Δημοσιογράφος «στέλνει» τη νέα Camaro και τον διώχνουν από την παρουσίαση [video]

Τα ατυχήματα είναι μέσα στο πρόγραμμα ακόμα και για έμπειρους οδηγούς.

Όταν σε επιλέγουν να είσαι ένας από τους πρώτους που θα οδηγήσουν το νέο τους αυτοκίνητο πριν την επίσημη παρουσίαση στον Τύπο, το τελευταίο πράγμα που θες είναι να καταλήξεις στον τοίχο.

Βγάζεις την εκδήλωση εκτός προγράμματος, εκνευρίζεις τους ανθρώπους της εταιρείας, χώρια που πληγώνεται ο εγωισμός σου – και μάλιστα μπροστά στους συναδέλφους σου.

Ακόμα κι αν έχεις δοκιμάσει εκατοντάδες μοντέλα κι έχεις συμμετάσχει σε δεκάδες παρουσιάσεις, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις κάποιον λάθος χειρισμό.

Το να ανήκεις στο γκρουπ των λίγων συντακτών που προσκλήθηκαν για μια πρώτη γεύση της νέα Camaro μία μόλις ημέρα μετά την αποκάλυψή της στο κοινό κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

Δυστυχώς, ο Patrick George είχε αυτή τη «διάκριση» όταν σε μια στροφή της πίστας προκάλεσε έντονη υποστροφή με αποτέλεσμα να καταλήξει στα λάστιχα.

Πολλές εταιρείες το παραβλέπουν. Άλλες, δεν σε αφήνουν να συνεχίσεις την οδήγηση ή/και εκφράζουν ανοιχτά τη δυσαρέσκειά τους. Στη χειρότερη, δεν σε καλούν στην επόμενη παρουσίαση.

Παραδόξως, οι άνθρωποι της Chevrolet ζήτησαν από τον George να αποχωρήσει εντελώς χαρακτηρίζοντάς τον ανεπιθύμητο. Κάτι που ακούμε για πρώτη φορά. Ίσως τον είχαν ήδη στη μπούκα επειδή είχε δημοσιεύσει τις προδιαγραφές της Camaro πριν την επίσημη αποκάλυψη...

 [Πηγή: Jalopnik]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube