Δεκάδες καινούργια αυτοκίνητα καταστράφηκαν σε εκτροχιασμό τρένου

Δεκάδες καινούργια αυτοκίνητα καταστράφηκαν σε εκτροχιασμό τρένου

Μοντέλα των Jeep, Chevrolet και GMC υπέστησαν σοβαρές ζημιές όταν τα βαγόνια που τα μετέφεραν εκτροχιάστηκαν.

Ένα τρένο που μετέφερε αυτοκίνητα στην πολιτεία της Νεβάδα, εκτροχιάστηκε στην περιοχή του Rainbow Canyon με αποτέλεσμα να καταστραφούν δεκάδες ολοκαίνουργια Jeep Gladiator, Jeep Wrangler, Chevrolet Silverado HD και GMC Sierra HD.

Συνολικά 33 βαγόνια του τρένου βγήκαν από τις ράγες και κάποια από αυτά κατέληξαν σε επαρχιακό δρόμο βορειοανατολικά του Λας Βέγκας με τα αυτοκίνητα να ξεχύνονται στην έρημο. Ευτυχώς στο συμβάν δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ενώ αυτή τη στιγμή διερευνώνται τα αίτια του εκτροχιασμού.

Train

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το Lincoln County Sheriff's Department δείχνουν το μέγεθος των υλικών ζημιών που υπέστησαν τα βαγόνια και τα αυτοκίνητα που εμπεριέχονταν σε αυτά. Κάποια αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς ενώ άλλα φαίνεται να βρίσκονται σε λειτουργική κατάσταση, όμως όλα τους θα καταλήξουν σε μάντρες, όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις με τις ασφαλιστικές εταιρείες να αναλαμβάνουν το κόστος αντικατάστασής τους. Έτσι, οι αντιπροσωπείες και οι πελάτες τους θα πρέπει να κάνουν λίγο υπομονή ακόμη μέχρι να παραλάβουν μια νέα φουρνιά μοντέλων.

Το γραφείο του σερίφη ανακοίνωσε πως τμήματα του δρόμου μεταξύ Elgin και Carp θα παραμείνουν κλειστά για τις επόμενες 7-10 ημέρες μέχρι να καθαριστούν τα συντρίμμια, καλώντας τους πολίτες να μην μετακινούνται στην περιοχή αν δεν είναι απαραίτητο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube