Δείτε τον Vaughn Gittin Jr. να ντριφτάρει σε ολόκληρο το «τριφύλλι» μιας διασταύρωσης αυτοκινητοδρόμου [video]

Δείτε τον Vaughn Gittin Jr. να ντριφτάρει σε ολόκληρο το «τριφύλλι» μιας διασταύρωσης αυτοκινητοδρόμου [video]

Ο κορυφαίος ντρίφτερ ήθελε να γιορτάσει την Ημέρα του Αγ. Πατρικίου, προστάτη της Ιρλανδίας, που έχει έμβλημα το τριφύλλι.

Για τους Ιρλανδούς, η 17 του Μάρτη είναι εθνική εορτή καθώς είναι η μέρα που ο Αγ. Πατρίκιος αποβιβάστηκε στο νησί για να εκχριστιανίσει τους Κέλτες κατοίκους του.

Το έμβλημα της Ιρλανδίας είναι βέβαια το shamrock, το τριφύλλι, και το εθνικό της χρώμα είναι το πράσινο. Οπότε ο Gittin Jr. σκέφτηκε να τιμήσει τους Ιρλανδούς, ζωγραφίζοντας με την πράσινη Mustang RTR του –που είχε για την περίσταση και πράσινα φώτα νέον από κάτω–  μια ολόκληρη διασταύρωση αυτοκινητοδρόμου σε σχήμα (τετράφυλλου) τριφυλλιού.

Έχοντας γυρίσει με ντριφτ ολόκληρη τη Nurburgring Nordschleife των 20,6 km με την ίδια Mustang των 900 ίππων, ο Gittin Jr. δεν δυσκολεύτηκε βέβαια να βγάλει ντριφτάροντας και τη διασταύρωση-σπαγγέτι σε αυτοκινητόδρομο του Fort Worth, Texas. 

Φυσικά, ο δρόμος ήταν κλεισμένος από την τοπική αστυνομία αφού το όλο εγχείρημα ήταν μια επίσημη παραγωγή της Ford Performance. Οπότε, δεν χρειάζεται να ξαναπούμε το τυπικό: «μη δοκιμάσετε ποτέ να κάνετε κάτι τέτοιο», όσο κι αν είναι δελεαστικό…

Άλλωστε, τι να ζωγραφίσετε εδώ; Ελιά, τσολιά ή την Ακρόπολη;

[Πηγή: Ford Performance]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube