Δείτε τεράστιο βράχο να πέφτει πάνω σε αυτοκίνητο! [video]

Δείτε τεράστιο βράχο να πέφτει πάνω σε αυτοκίνητο! [video]

Οι επιβάτες του όμως είχαν προστάτη άγιο και γλίτωσαν όλοι!

Πολλές φορές βλέπουμε σε ορεινούς δρόμους πινακίδες που προειδοποιούν για κατολισθήσεις και πτώσεις βράχων. Συνήθως δεν τους δίνουμε σημασία, αλλά βλέποντας το video μάλλον θα τις παίρνουμε στο εξής πιο σοβαρά…

Τα –κακής ποιότητας– πλάνα τραβήχτηκαν από κάμερα στο ταμπλό αυτοκινήτου, κάπου στα βουνά της κινεζικής επαρχίας Sechuan. Δείχνουν ένα προπορευόμενο VW Jetta να κινείται κανονικά κι ανέμελα, μέχρι που ξεκολλάει από το βουνό ένας βράχος και πέφτει ακριβώς επάνω του.

Ευτυχώς, δεν το βρίσκει ακριβώς στο κέντρο της σκεπής, αλλά κάπως ξώφαλτσα. Έτσι, παρότι η σκεπή υποχωρεί, η παραμόρφωσή της είναι μονόμπαντη και οι πέντε επιβάτες καταφέρνουν να βγουν μόνοι τους, χωρίς βοήθεια από σωστικά συνεργεία, όπως φαίνεται στη φωτογραφία του Asia Wire.

Βράχος πέφτει σε αυτοκίνητο
 
Οι άνθρωποι μεταφέρθηκαν στη συνέχεια σε νοσοκομείο, όπου –όπως λέει η Daily Mail– διαπιστώθηκε ότι κανείς τους δεν είχε πολύ σοβαρό τραυματισμό. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, αυτές τις μέρες βρέχει καταρρακτωδώς στη Sechuan, οπότε η πτώση του βράχου πρέπει να οφείλεται σε διάβρωση από τα νερά. Ας το συγκρατήσουμε ως δίδαγμα για να προσέχουμε στο μέλλον όταν οδηγούμε σε τέτοιες συνθήκες…

[Πηγή: Daily Mail]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube