Δείτε τα εντυπωσιακά γραφικά του νέου Forza Motorsport [video]

Δείτε τα εντυπωσιακά γραφικά του νέου Forza Motorsport [video]

Έρχεται στη νέα κονσόλα Xbox Series X με νέα μηχανή γραφικών και σημαντικές αναβαθμίσεις.

Το Forza (Motorsport και Horizon) είναι μια από τις δημοφιλέστερες σειρές βιντεοπαιχνιδιών με αυτοκίνητα, η οποία μέσα στα τελευταία 15 χρόνια έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του μεγαλύτερου ανταγωνιστή του Gran Turismo. Τρία χρόνια μετά από το τελευταίο Forza 7 (2017), η εταιρεία Turn 10 Studios δημοσίευσε το πρώτο trailer για το νέο τίτλο της σειράς που θα κάνει πρεμιέρα στη νέα κονσόλα Xbox Series X ενώ θα είναι διαθέσιμη και σε υπολογιστές με Windows 10.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Gran Turismo 7: Έρχεται στο Playstation 5 [video]

Όπως βλέπουμε από το trailer η ρεαλιστικότητα της απεικόνισης των αυτοκινήτων έχει κάνει μεγάλη πρόοδο, με ανάλυση 4K στα 60 fps και λεπτομερείς σκιές και αντανακλάσεις χάρη στη νέα μηχανή γραφικών που εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες της νέας κονσόλας Xbox Series X. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει εκατοντάδες αυτοκίνητα και διαφορετικές πίστες, όμως προς το παρόν η ομάδα μας δείχνει πλάνα από ενιαίο πρωτάθλημα με Apollo Intenza Emozione στη Laguna Seca και μια κλεφτή ματιά από το αγωνιστικό Mazda Daytona και το νέο BAC Mono.

Το παιχνίδι βρίσκεται ακόμη σε φάση εξέλιξης οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι το 2021 για να έχουμε πρόσβαση σε κάποιο gameplay video.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube