Gran Turismo 7: Έρχεται στο Playstation 5 [video]

Gran Turismo 7: Έρχεται στο Playstation 5 [video]

Ο όγδοος τίτλος της σειράς Gran Turismo είναι αυτό που περίμεναν οι λάτρεις της οδήγησης και του gaming για να αγοράσουν το νέο Playstation 5.

Η Sony παρουσίασε σήμερα το πολυαναμενόμενο Playstation 5, τη νέα γενιά της δημοφιλούς κονσόλας η οποία όπως και κάθε προκάτοχός της έρχεται μαζί με τον αντίστοιχο τίτλο Gran Turismo της Polyphony Digital που διαχρονικά είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια οδήγησης στον κόσμο.

Το Gran Turismo 7 λοιπόν έρχεται 3 χρόνια μετά από το Gran Turismo Sport με αρκετές διαφορές. Πρώτα από όλα έχουμε εξαιρετικά γραφικά που εκμεταλλεύονται τα βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του PS5 (οχταπύρηνος επεξεργαστής AMD Zen 2, σκληρός δίσκος 825 GB SSD, υποστήριξη ανάλυσης 8K κτλ). Εξάλλου, η πιστότητα απεικόνισης των αυτοκινήτων και του περιβάλλοντος με δυναμικές καιρικές συνθήκες και φωτισμού ανάλογα με την ώρα της ημέρας και την εποχή, είναι πράγματα που θεωρούνταν δεδομένα από ένα καινούριο τίτλο της σειράς Gran Turismo.

Εκτός όμως από την εμφάνιση, υπάρχουν και αλλαγές στη δομή όπως αποκαλύπτει το νέο μενού που τοποθετεί τον χρήστη σε μια ψηφιακή πόλη και του δίνει πρόσβαση σε αντιπροσωπείες για να αγοράσει αυτοκίνητα, γκαράζ για να τα βελτιώσει, σχολή οδήγησης και άλλα διαδραστικά μέρη.

Gran Turismo 7

Φυσικά, όπως κάθε προκάτοχός του, το νέο Gran Turismo θα έχει πληθώρα επιλογών όσον αφορά τα αυτοκίνητα. Στο σύντομο trailer βλέπουμε τα Acura NSX, Acura NSX GT3, Aston Martin DB11, Aston Martin DBR9, BAC Mono, Chevrolet C2 Corvette, Chevrolet C3 Corvette, Chevrolet C7 R, Dodge Viper/GTS, Dodge Viper GT3, Ford GT40, Ford GT, Jaguar E-Type, Lamborghini Murcielago, Lamborghini Diablo, Mazda RX-Vision GT3, Porsche 917, Porsche Carrera GT, Porsche 996 GT1, Subaru WRX GT3, Toyota Supra GT3. Η συλλογή των αυτοκινήτων δεν θα περιορίζεται βέβαια σε αυτά τα ενδεικτικά μοντέλα, ενώ θα εμπλουτίζεται κάθε μήνα μέσω αναβαθμίσεων.

Η Polyphony Digital δεν ανακοίνωσε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του Gran Turismo 7, όμως δεν θα μας φαινόταν περίεργο το παιχνίδι να διατεθεί μαζί με τη νέα κονσόλα Sony Playstation 5 κατά τη διάρκεια της περιόδου των γιορτών στα τέλη του 2020.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube