Δείτε μια LaFerrari Aperta να ντριφτάρει σε ανάβαση [video]

Δείτε μια LaFerrari Aperta να ντριφτάρει σε ανάβαση [video]

Πρέπει να το λέει η καρδιά σου, τα χέρια και η τσέπη σου για να πηγαίνεις τέρμα γκάζι σε (κλεισμένο) δημόσιο δρόμο με ένα κόσμημα εκατομμυρίων.

Όσοι παρακολουθούν το Instagram θα πρέπει να γνωρίζουν τον αυτοαποκαλούμενο Powerslide Lover, συλλέκτη αυτοκινήτων και φανατικό της οδήγησης.

Όπως φανερώνει και το ψευδώνυμό του, λατρεύει να πλαγιολισθαίνει με τα αυτοκίνητά του – ανεξάρτητα από το πόσο κοστίζουν. Εδώ οδηγεί στο όριο τη LaFerrari Aperta του, σε ανάβαση του «αγαπημένου του Passo Giau» στους ιταλικούς Δολομίτες.

Όπως λέει ο ίδιος, είχε προσκληθεί από sites για να κυνηγήσει στη διαδρομή ένα καρτ που οδηγούσε ο πρωταθλητής ράλικρος, Andreas Bakkerud (θα το δείτε, για μια στιγμή, σταματημένο στον τερματισμό).

Όπως ξέρετε, μόνο 210 LaFerrari Aperta κατασκευάστηκαν και σήμερα πωλούνται σε δημοπρασίες πολύ πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ.
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το επίσημο video της Ferrari για την Aperta

Οι ευτυχείς κάτοχοι των Aperta, λοιπόν, δικαιολογούνται να τις κρατάνε κλεισμένες σε γκαράζ. Κάτι τέτοιο όμως δεν ταιριάζει στον Powerslide Lover, που οδήγησε το hypercar των 963 ίππων με τις πάντες καθώς «είναι πιο διασκεδαστικό να το βλέπεις. Η άσφαλτος ήταν πολύ γλιστερή, οπότε προτιμούσα να αλλάζω ταχύτητες νωρίς και να χρησιμοποιώ τη ροπή του ηλεκτρικού μοτέρ»

Τελικά o χρόνος του ήταν «ένα δευτερόλεπτο πιο αργός από του καρτ», αλλά η όλη εμπειρία «ήταν πολύ διασκεδαστική».

Δείτε το PoV video, που είναι πραγματικά… πορνό – παρόλο που ο αέρας από την ανοιχτή σκεπή καλύπτει λίγο τον ήχο του V12 6,3 λίτρων.

[Πηγή: Powerslide Lover / YouTube]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube