«Δείτε με να σπάω το παρμπρίζ της Ferrari μου» [video]

«Δείτε με να σπάω το παρμπρίζ της Ferrari μου» [video]

Όταν κάποιος σπάει με ρόπαλο το παρμπρίζ της Ferrari του, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: ή είναι τρελός ή δεν μπορεί να κάνει αλλιώς.

Ο Rob Ferretti έχει αρκετά σπορ αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και μια Ferrari 360 Modena. Και όταν χρειάστηκαν αλλαγή οι αεραγωγοί του παρμπρίζ της, ο Rob κατέφυγε σε μια παράδοξη λύση.

Βλέπετε, στη Ferrari 360 οι αεραγωγοί του παρμπρίζ κοστίζουν μόνο $75, όμως είναι τόσο βαθιά χωμένοι που για να αντικατασταθούν πρέπει ή να βγει ολόκληρο το ταμπλό ή να αφαιρεθεί το ίδιο το παρμπρίζ. Ο Rob προτίμησε τη δεύτερη λύση, αλλά επέλεξε να το κάνει με έναν αρκετά εντυπωσιακό τρόπο. Πριν την αφαίρεση, να προηγηθεί το σπάσιμο του παρμπρίζ.

Έτσι πήρε ένα μπαστούνι του baseball και άρχισε να το χτυπάει. Αν και, όπως λέει ο ίδιος, θα περίμενε το τζάμι να γίνει θρύψαλα και το μπαστούνι να περάσει στην καμπίνα, όλοι ξέρουμε ότι σε ένα παρμπρίζ αυτοκινήτου είναι δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Στα τρία χτυπήματα, έχοντας ήδη κάνει αρκετή ζημιά στο παρμπρίζ, ο Rob ικανοποιήθηκε και σταμάτησε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Στημένο το σπάσιμο του παρμπρίζ μιας McLaren με skateboard [video]

Είχε ήδη αποκτήσει το παρμπρίζ που θα αντικαθιστούσε το παλιό του, όμως δεν είχε φροντίσει να ανοίξει τη συσκευασία για να το ελέγξει. Όταν το έκανε, διαπίστωσε ότι το καινούργιο παρμπρίζ ήταν ήδη ραγισμένο

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube