Στημένο το περιστατικό skateboard vs McLaren [video]

Στημένο το περιστατικό skateboard vs McLaren [video]

Το video με τον εξαγριωμένο πιτσιρικά που σπάει το παρμπρίζ μιας McLaren, το οποίο έγινε viral την περασμένη βδομάδα, φαίνεται ότι ήταν στημένο.

Μερικοί άνθρωποι είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα για λίγη δημοσιότητα. Ακόμα και να σπάσουν το παρμπρίζ της McLaren τους, αν χρειαστεί.

Αυτό ακριβώς φαίνεται ότι έκανε ο ιδιοκτήτης της εταιρίας ενοικίασης πολυτελών και σπορ αυτοκινήτων Mile High Drives, στο Denver των ΗΠΑ. Το video με τον πιτσιρικά με skateboard που σπάει το παρμπρίζ μιας McLaren MP4-12C, το οποίο ανέβηκε στο YouTube την περασμένη εβδομάδα και αμέσως έγινε viral, ήταν στημένο από τον ίδιο.

Η αποκάλυψη έγινε από το αμερικανικό κανάλι 9news, και έναν παρουσιαστή του ο οποίος αφιέρωσε μερικές μέρες στην ανακάλυψη της αλήθειας. Στο ρεπορτάζ του, με αρκετό χιούμορ και ειρωνική διάθεση, αλλά και γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται και για το πιο σημαντικό θέμα στον κόσμο, αλλά καλό είναι να ξεκαθαριστεί, αναλύει ακριβώς γιατί το video είναι στημένο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε τη McLaren 570S στις ειδικές του Ράλι Μόντε Κάρλο

Μεταξύ άλλων το όνομα Paul Gonzo, αυτό του λογαριασμού που είχε ανεβάσει το video στο YouTube, είναι το όνομα που εμφανίζεται και στα e-mail του ιδιοκτήτη της εταιρίας ενοικιάσεων. Καμία καταγγελία δεν έγινε στην αστυνομία για το περιστατικό. Μια κάμερα ασφαλείας από παρακείμενο κτίριο δείχνει ότι ο νεαρός με το skateboard περιμένει στη μέση του δρόμου μέχρι να έρθει η McLaren, και να ξεκινήσει την παράστασή του.

Το ερώτημα που μένει να απαντηθεί βέβαια είναι αν αξίζει να σπάσεις το παρμπρίζ μιας McLaren για να κερδίσεις μερικά views στο YouTube. Η απάντηση σε αυτό είναι ότι τα views δεν είναι μόνο «μερικά», αφού αυτή τη στιγμή έχουν ξεπεράσει τα εννιά εκατομμύρια. Και ότι το παρμπρίζ μπορεί να ήταν ήδη ραγισμένο και να προοριζόταν για αλλαγή, οπότε αυτή η ενέργεια να μην είχε καμία επιπλέον συνέπεια για την τσέπη του ιδιοκτήτη.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube