The Crew: ψηφιακές κόντρες σε ολόκληρες τις Η.Π.Α. [video]

The Crew: ψηφιακές κόντρες σε ολόκληρες τις Η.Π.Α. [video]

Ένα νέο video game με θέμα το αυτοκίνητο και πεδίο δράσης σχεδόν όλους τους δρόμους των ΗΠΑ πρόκειται να λανσαριστεί μέσα στο '14.

Το The Crew είναι ένα νέο παιχνίδι οδήγησης της εταιρίας Ubisoft. Οι βασικότερες διαφορές του με τα ήδη υπάρχοντα driving simulators είναι ότι εδώ πρέπει να σχηματίσεις φιλίες με άλλους, ενώ οι αγώνες διοργανώνονται σε πραγματικούς δρόμους των Η.Π.Α.

Το παν στο The Crew είναι να χτίσεις μια καλή φήμη και να δημιουργείς φίλους που θα σε βοηθάνε προς αυτή την κατεύθυνση. Και αντί για κλειστές πίστες έχεις σχεδόν όλους τους δρόμους των Η.Π.Α. για να βολτάρεις και να κοντραριστείς με άλλους. Το παρακάτω video δίνει μια πρώτη γεύση για το gameplay του The Crew και δείχνει μερικά από τα αυτοκίνητά του σε δράση.

Ο παίκτης θα οδηγεί από Mini Cooper S μέχρι Lamborghini Aventador και Ford Mustang Shelby GT500, στα οποία θα μπορεί να πραγματοποιεί και επεμβάσεις. Ακόμα και ασυνήθιστες επεμβάσεις. Παρατηρήσατε ας πούμε την... έκδοση SUV μιας Porsche Cayman στο video;

Φαίνεται πάντως ότι πρόκειται για παιχνίδι με τονισμένο τον arcade χαρακτήρα, πιο κοντά στο Need for Speed παρά στο Assetto Corsa. Θα μάθουμε περισσότερα γι' αυτό αργότερα μέσα στο 2014, όταν το The Crew θα είναι κυκλοφορήσει για Playstation 4, XBox One και PC.

[Πηγή: The Crew]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube