Carrera GT, Corvette C5 Z06 και 575 Maranello στα... αζήτητα

Carrera GT, Corvette C5 Z06 και 575 Maranello στα... αζήτητα

Ερασιτέχνης φωτογράφος απαθανάτισε σε εγκαταλελειμμένη αντιπροσωπεία στην Κίνα μια Porsche Carrera GT, μια Ferrari 575 Superamerica και μια Chevrolet Corvette C5 Z06 καλυμμένες από ένα παχύ στρώμα σκόνης.

Οι εγκαταλελειμμένες εμπορίες μπορεί καμία φορά να κρύβουν ωραίες εκπλήξεις Έπιπλα εποχής, δυσεύρετα προσπέκτους, μερικές φορές ακόμη και αυτοκίνητα που έχουν ξεμείνει στις εγκαταστάσεις για άγνωστους λόγους. Αυτός ο κινεζικός εκθεσιακός χώρος που προηγουμένως ήταν αφιερωμένος στις φίρμες των Ferrari και Maserati το επιβεβαιώνει.

Αυτή η ντιλερία λοιπόν στεγάζει κάμποσα υπέροχα αυτοκινητικά λείψανα. Ο ερασιτέχνης φωτογράφος James Wan (@cheongermando) δεν περίμενε φυσικά να τα ανακαλύψει όταν γλίστρησε κρυφά μέσα στο κτήριο: Μια Porsche Carrera GT σε κόκκινο της Ζανζιβάρης που κατασκευάστηκε σε αυτή την απόχρωση σε τρία μόνο αντίγραφα, μια Ferrari 575 Maranello Superamerica και μια λιγότερο σπάνια, αλλά εξίσου συναρπαστική Chevrolet Corvette C5 Z06.

Ferrari 575 Maranello Superamerica

Έτσι, θεώρησε ότι αυτό που αντίκρισε μπροστά του άξιζε ένα σετάκι από φωτογραφίες για δημοσίευση στη σελίδα του, στο Instagram.

Chevrolet Corvette C5 Z06

Το μυστήριο για το πώς ξέμειναν εκεί τα αυτοκίνητα παραμένει, με τις φήμες να λένε ότι το συγκεκριμένο μαγαζί έκλεισε το 2012. Οι κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν ότι οι αρχές έθεσαν τέρμα στη δραστηριότητά της επιχείρησης, στο πλαίσιο της καταπολέμησης της διαφθοράς και της «υπερβολικής κατανάλωσης»!

Ένα πράγμα πάντως είναι σίγουρο: Αυτά τα αυτοκίνητα θα κάνουν πολλά χρόνια να ξαναπατήσουν στον δρόμο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube