Bonus €4.000 στους εργαζόμενους της Ferrari

Bonus €4.000 στους εργαζόμενους της Ferrari

Η Ferrari ευχαριστεί τους υπαλλήλους της για τη συνεισφορά τους στην επιτυχημένη πορεία της το 2013 με ένα γερό bonus.

Το 2013 η Ferrari σημείωσε τα μεγαλύτερα κέρδη στην ιστορία της. Και τώρα μέρος αυτών των κερδών περνάει στους εργαζόμενους, με τη μορφή ενός γενναίου bonus.

Κάθε υπάλληλος της Ferrari θα δει σύντομα να κατατίθενται στο λογαριασμό του €4.095 επιπλέον του μισθού. Σύμφωνα με τη Ferrari για τους νεοπροσληφθέντες αυτό το ποσό αντιπροσωπεύει περίπου το 20% των ετήσιων αποδοχών τους. Και προκύπτει από την άκρως επιτυχημένη πορεία της εταιρίας το 2013.

Την περασμένη χρονιά η Ferrari δεν σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων, πέτυχε όμως ρεκόρ κερδών. Άλλωστε η ιταλική εταιρία έχει ξεκαθαρίσει πως πλέον έχει στόχο να μειώσει σταδιακά τις πωλήσεις της μέχρι το 2015 ενώ ταυτόχρονα θα αυξάνονται τα κέρδη της χάρη στις επιλογές εξατομίκευσης κάθε μοντέλου. Και όπως φαίνεται μέχρι στιγμής το πλάνο προχωράει με μεγάλη επιτυχία.

Οι Ιταλοί πάντως δεν είναι οι μόνοι που μοιράζονται τα αυξημένα κέρδη με τους υπαλλήλους τους. Τον περασμένο Μάρτιο η Porsche ανακοίνωσε bonus ύψους €8.200, ενώ με αντίστοιχα ποσά επιβραβεύει τους εργαζομένους της και η VW τα τελευταία χρόνια.

[Πηγή: Auto Evolution]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube