Bonus € 8.200 για τους εργαζόμενους στην Porsche

Bonus € 8.200 για τους εργαζόμενους στην Porsche

Το 2013 η Porsche σημείωσε τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία της, και αυτή η επιτυχία συνεπάγεται ένα γενναίο bonus για τους υπαλλήλους της.

Οι εργαζόμενοι της Porsche στη Γερμανία έχουν κάθε λόγο να χαίρονται αφού η άκρως επιτυχημένη περσινή χρονιά για τη φίρμα μεταφράζεται σε δώρο €8.200 κατά μέσο όρο για τους ίδιους.

Το bonus αυτό αποτελείται από δύο μέρη. Το μεγαλύτερο ποσό και συγκεκριμένα €7.600 θα κατατεθούν απευθείας στον λογαριασμό των εργαζομένων, ενώ άλλα €600 θα πάνε στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα του καθενός, είτε πρόκειται για το εταιρικό πρόγραμμα της Porsche είτε για κάποιο άλλο. Οι υπάλληλοι που θα επωφεληθούν από αυτό είναι περίπου 15.000, ενώ θα υπάρξει μια διαφοροποίηση του ποσού βάσει προϋπηρεσίας και ωρών εργασίας του καθενός.

«Οι άνθρωποι της Porsche αποτελούν εγγύηση για την πορεία της εταιρίας και για το ότι θα συνεχίσει να θέτει νέα στάνταρντ στον τομέα του αυτοκινήτου και στο μέλλον», δήλωσε ο Matthias Müller, διευθύνων σύμβουλος της Porsche AG. Είναι σημαντικό μάλιστα το ότι το bonus αφορά όλους τους εργαζόμενους της φίρμας ανεξάρτητα από το αν δουλεύουν στο εργοστάσιο, στα γραφεία της ή οπουδήποτε αλλού.

Σε σχέση με το 2012 οι πωλήσεις της Porsche το 2013 αυξήθηκαν κατά 3% αλλά οι παραδόσεις νέων αυτοκινήτων κατά 15%. Τα κέρδη της σημείωσαν άνοδο 6%, κάτι που έκανε το '13 την καλύτερη χρονιά στην ιστορία της Porsche.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube