BMW Vision iNΕΧΤ: Μια ξεχωριστή παρουσίαση σε συνεργασία με τη Lufthansa [video]

BMW Vision iNΕΧΤ: Μια ξεχωριστή παρουσίαση σε συνεργασία με τη Lufthansa [video]

Ενα ειδικά μετασκευασμένο Boeing 777F θα ταξιδέψει σε τρεις ηπείρους για την παρουσίαση.  

Μόναχο, Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο και Πεκίνο - τέσσερις προορισμοί σε τρεις ηπείρους σε πέντε ημέρες: Το BMW Group συνεργάζεται με τη Lufthansa Cargo για να παρουσιάσει το BMW Vision iNEXT World Flight ως μέρος μιας εκδήλωσης απαράμιλλης στην εκτέλεση του.

Περισσότεροι από 300 εκπρόσωποι του Τύπου θα επιβιβαστούν στο πιο εξελιγμένο cargo αεροσκάφος - ένα Boeing 777F από το στόλο της Lufthansa Cargo - για πρώτη φορά, για να δουν το όραμα κινητικότητας για το μέλλον, όπως αυτός εκφράζεται από το BMW Vision iNEXT.

Η Lufthansa Cargo και η ομάδα του BMW Group συνεργάστηκαν στενά για να μετατρέψουν αυτή την εξαιρετική παρουσίαση οχημάτων και τεχνολογίας από ιδέα σε πραγματικότητα. 

Οι προετοιμασίες για την εκδήλωση περιλαμβάνουν την τοποθέτηση επιπλέον καλωδιώσεων μήκους 7,5 χιλιομέτρων, ενώ 78.000 LED σε 165 μονάδες LED βίντεο και δέκα 13.000 προβολείς ANSI lumen θα ανάψουν σε ένα μοναδικό show στο εσωτερικό του Boeing. Περισσότεροι από 120 ειδικοί στην κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων, καθώς και εμπειρογνώμονες της Lufthansa Cargo και του BMW Group έχουν παίξει ρόλο στην υλοποίηση του έργου.

Περίπου 30 τόνοι υλικού θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή κατάλληλης πλατφόρμας για την παρουσίαση του BMW Vision iNEXT. Η πρόκληση για τους μηχανικούς και ειδικούς αφορούσε τη διοργάνωση μιας παρουσίασης όμοια της οποίας κανένας από τους παρόντες δεν θα είχε ξαναζήσει.

Επίσης τα χρονικά περιθώρια είναι σφικτά δεδομένης της ανάγκης να μετατραπεί ολόκληρη η ρύθμιση στο εσωτερικό του 777F από τη λειτουργία παρουσίασης σε λειτουργία πτήσης.

Οι πρώτοι επισκέπτες αναμένεται να φτάσουν οκτώ ώρες μετά την προσγείωση του αεροπλάνου. Και μόλις τέσσερις ώρες μετά την ολοκλήρωση της τελικής παρουσίασης το Boeing θα απογειωθεί ξανά για τον επόμενο προορισμό. 
«Τα προϊόντα με όραμα αξίζουν αντίστοιχες παρουσιάσεις. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καταστήσουμε δυνατή αυτή την εξαιρετική παγκόσμια πρεμιέρα σε συνεργασία με τη BMW», δήλωσε ο Peter Gerber, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Lufthansa Cargo AG, ενώ ο Klaus Fröhlich, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της BMW AG και υπεύθυνος για την ανάπτυξη της μάρκας, είπε: «Το iNEXT είναι η πρόθεσή μας για την κινητικότητα του μέλλοντος, οπότε είναι λογικό το BMW Vision iNEXT να παρουσιαστεί σ’ ένα παγκόσμιο ακροατήριο με διαφορετικό τρόπο».
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube