BMW M3 Touring: Η μυστική συνταγή [video]

BMW M3 Touring: Η μυστική συνταγή [video]

H BMW συνεχίζει να προσφέρει απλόχερα πληροφορίες γύρω από την πρώτη M3 Touring. Ένα απολαυστικό, 10λεπτο video, με τους μηχανικούς εξέλιξης να μας μιλάνε για το έργο τους

Η συγκεκριμένη σειρά video είναι μία από τις σπάνιες ευκαιρίες όπου όλα τα αστέρια ευθυγραμμίζονται. Οι μηχανικοί και οι εξελικτές βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να μιλήσουν σε βάθος για τη δουλειά τους. Το τμήμα μάρκετινγκ επενδύει χρόνο σε πράγματα ουσίας και όχι στο περιτύλιγμα, ενώ ακόμα και η πρώτη ύλη, η M3 Touring, έχει από μόνη της όλο το ενδιαφέρον για να πατήσει κανείς το play και να αφιερώσει δέκα λεπτά από τη ζωή του. 

Στην προκείμενη περίπτωση, οι άνθρωποι της BMW έρχονται να μας μιλήσουν για τη «μυστική συνταγή», τα χαρακτηριστικά που διαθέτει η συγκεκριμένη πρόταση, που την κάνουν ξεχωριστή. Όπως αρχικά μας εξηγεί ο Dirk Hacker, επί κεφαλής του τμήματος εξέλιξης, η BMW χρησιμοποιεί την πίστα του Nurburgring από τα μέσα της δεκαετίας του 1960. Από τα τέλη Μαρτίου μέχρι και τα μέσα Οκτωβρίου φροντίζει να δοκιμάζει όλα τα νέα μοντέλα της στην πράσινη κόλαση, φέρνοντάς τα στα όρια. 

Κατόπιν, τη σκυτάλη παίρνει ο Klaus Huber, υπεύθυνος για τη δυναμική συμπεριφορά όλων των BMW M. Αυτός αναλύει τα πρώτα βήματα, το πως πήρανε αρχικά μία τριάρα Touring, αφαίρεσαν κάτω από το καπό της τα πάντα και άρχισαν να χτίζουν τη M3 Touring, που χρησιμοποιήθηκε ως όχημα δοκιμών. Με την προσθήκη του S58 κινητήρα, και του συστήματος κίνησης M xDrive, μεταξύ άλλων. 

Περισσότερα στοιχεία δεν θα αναφέρουμε, καθώς αξίζει πραγματικά να τα ακούσετε και ταυτόχρονα να τα βλέπετε από την πηγή. Τους ανθρώπους που τα σχεδίασαν και τα εφάρμοσαν στην πράξη. Θα κλείσουμε λέγοντας πως αυτό δεν είναι το τελευταίο video της σειράς. Θα επανέλθουμε τις επόμενες μέρες ή βδομάδες, καθώς ο επόμενος σταθμός θα έχει να κάνει με τις ιστορίες της M3 Touring μέσα στην πίστα του Nurburgring.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube