BMW: Iδιοκτήτες της 3 Series Touring δεν γνωρίζουν ότι το πίσω τζάμι ανοίγει ανεξάρτητα

BMW: Iδιοκτήτες της 3 Series Touring δεν γνωρίζουν ότι το πίσω τζάμι ανοίγει ανεξάρτητα

"Δώστε σημασία στο ανεξάρτητο άνοιγμα του πίσω παρμπρίζ αλλιώς θα πεθάνει", λέει ο Stefan Horn, product manager της BMW.

Αρκετοί πελάτες της BMW φαίνεται πως δεν γνωρίζουν ότι το πίσω τζάμι της BMW 3 Series Touring έχει τη δυνατότητα να ανοίγει ανεξάρτητα από την πόρτα του χώρου αποσκευών.

Όπως δήλωσε στο Autocar ο Stefan Horn, product manager της BMW: «Είναι κάπως κρυφό. Διαφωνήσαμε για το αν θα πρέπει να το κρατήσουμε - όμως χρειαζόμαστε οι πελάτες να γνωρίζουν για αυτό αλλιώς θα εξαφανιστεί.»

bmw

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίσημο: Νέα BMW 3 Series Touring G20 [video]

Οι τεχνικοί που εργάστηκαν στην εξέλιξη της νέας 3 Series Touring έδωσαν μάχη με τη διοίκηση για να διατηρήσουν αυτή τη λειτουργία. Το ανεξάρτητο άνοιγμα του πίσω παρμπρίζ σε πολλές περιπτώσεις διευκολύνει την πρόσβαση στον χώρο αποσκευών όμως προσθέτει πολυπλοκότητα στην πίσω πόρτα αυξάνοντας το κόστος για την BMW.

Δεδομένου του ότι τα στέισον απευθύνονται σε ανθρώπους με αυξημένες μεταφορικές ανάγκες, είναι χρήσιμο να διαθέτουν τέτοιου είδους σχεδιαστικές λύσεις που προσθέτουν πόντους πρακτικότητας στην καθημερινή χρήση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube