BMW i3 Urban Suite: Ένα κινητό πολυτελές σαλόνι

BMW i3 Urban Suite: Ένα κινητό πολυτελές σαλόνι

Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί στο CES 2020 του Λας Βέγκας.

Mε την BMW να ανακοινώνει πως το i3 θα παραμείνει σχεδόν απαράλλακτο για πολλά χρόνια ακόμη, με μόνη παρέμβαση στην αναβάθμιση των μπαταριών, η εταιρεία θα παρουσιάσει στο Consumer Electronics Show του 2020, το i3 Urban Suite, που είναι μια μετατροπή του αυτοκινήτου σε ένα κινητό πολυτελές σαλόνι.

Το Urban Suite ξεκίνησε ως πρότυπο του BMW i3 και έχει υποστεί πλήρη μεταμόρφωση, με μόνο το κάθισμα του οδηγού και το ταμπλό αριστερά να μένουν άθικτα. Χάρη σε αυτές τις τροποποιήσεις, η BMW ισχυρίζεται ότι το εσωτερικό έχει «την χαλαρή αίσθηση ενός boutique ξενοδοχείου».

bmw

Η BMW δηλώνει ότι ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί «ο ιδανικός χώρος για χαλάρωση, και απολαυστική ψυχαγωγία στο αυτοκίνητο». Για να το πετύχει αυτό, η BMW έχει τοποθετήσει μια μεγάλη άνετη πολυθρόνα πίσω με ένα στήριγμα ποδιών στη θέση του καθίσματος του συνοδηγού, ενώ δίπλα στην πολυθρόνα υπάρχει ειδικός πάγκος. Παράλληλα υπάρχει και μια οθόνη πολυμέσων στη διάθεση του «τυχερού» επιβάτη.

bmw i3

To i3 Urban Suite έχει εξοπλιστεί με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, όπως υφάσματα και πατάκια από ανακυκλώσιμα υλικά σε συνδυασμό με πιστοποιημένο ξύλο και δέρμα. Στο πλαίσιο της έκθεσης  CES 2020, ένας στόλος BMW i3 μετατράπηκε σε Urban Suites στο Μόναχο πριν μεταφερθεί στο Λας Βέγκας.

Η BMW θα προσφέρει βόλτες με οδηγό στο πολυτελές i3, το οποίο μπορεί να παραγγελθεί μέσα από μια ειδική εφαρμογή. Δεν είναι γνωστό αν η BMW έχει μελλοντικά σχέδια για το πολυτελές ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης πέρα ​​από το CES.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube