BMW 2 Series Coupé, νέο μοτέρ και ανανεωμένο infotainment

BMW 2 Series Coupé, νέο μοτέρ και ανανεωμένο infotainment

H BMW πρόσθεσε στη βάση της γκάμας του μοντέλου την 218 Coupé, ανανεώνοντας παράλληλα το σύστημα infotainment με το BMW Curved Display στον βασικό εξοπλισμό.

BMW 2 Series Coupé

Καθώς τα βλέμματα έχουν στραφεί στον ερχομό της νέας M2, η BMW πρόσθεσε στην γκάμα της 2 Series Coupé ένα νέο κινητήρα ανανεώνοντας παράλληλα το σύστημα infotainment του μοντέλου. Στη βάση της γκάμας της BMW 2 Series βρίσκεται πλέον η 218 Coupé με έναν δίλιτρο 4κύλινδρο τούρμπο απόδοσης 156 PS και 250 Nm . Η ισχύς περνά στους πίσω τροχούς μέσω του 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου Steptronic. Το 0-100 km/h oλοκληρώνεται σε 8,7". 

Επιπλέον, οι Γερμανοί έκαναν αλλαγές και στην κορυφή της γκάμας της BMW 2 Series, δίνοντας την δυνατότητα στους αγοραστές να επιλέξουν κίνηση στους πίσω τροχούς για την έκδοση BMW M240i, η οποία ήταν μέχρι στιγμής αποκλειστικά διαθέσιμη με το σύστημα τετρακίνησης xDrive.

Aπό τον Ιούλιο, όλες οι εκδόσεις της BMW 2 Series Coupé θα συνδυάζονται με paddles πίσω από το τιμόνι στον στάνταρ εξοπλισμό.

H ισχύς του 6κύλινδρου μοτέρ παραμένει 374 PS και περνά στους πίσω τροχούς μέσω του 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου Steptronic και το διαφορικό M Sport. Μπορεί η πισωκίνητη M240i να χρειάζεται 4,7" για να ολοκληρώσει το σπριντ για τα 100 km/h από στάση, δηλαδή 0,4" περισσότερα συγκριτικά με την τετρακίνητη έκδοση, αλλά είναι βέβαιο ότι υπερέχει κατά κράτος στον τομέα της οδηγικής απόλαυσης.

BMW 2 Series Coupé

Τέλος, ο Βαυαρός κατασκευαστής πρόσθεσε στο κουπέ το BMW Curved Display το οποίο θα περιλαμβάνεται και αυτό στον βασικό εξοπλισμό από τον Ιούλιο. Θυμίζουμε ότι το σύστημα αποτελείται από μια οθόνη διαγωνίου 12,3" για τον πίνακα οργάνων και μια οθόνη 14,9" για το infotainment.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube