Bengala F12 Caballería, ένα μοναδικό σούπερκαρ πάνω σε Ferrari F12

Bengala F12 Caballería, ένα μοναδικό σούπερκαρ πάνω σε Ferrari F12

Ο ισπανικός σχεδιαστικός οίκος Bengala θα κατασκευάσει μόλις δέκα Caballería που θα βασίζονται στη Ferrari F12, στο πλαίσιο του νέου προγράμματός του «Privilege Program».

Η παραγωγή των δέκα F12 Caballería θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2017, οπότε και τα ανθρακονημάτινα δημιουργήματα της Bengala θα έχουν πάρει την άγουσα για τους τυχερούς -και πλούσιους- ιδιοκτήτες τους.

Το μπόνους της αυτής της αγοράς είναι ότι θα εισέλθουν αυτομάτως στο αποκλειστικό κλαμπ Privilege Program. «Στις περισσότερες περιπτώσεις, η μοναδικότητα αποτελεί μια κατάσταση του πνεύματος. Φέρνουμε στους πελάτες μας μια ερμηνεία των επιθυμιών τους, με βάση τα όνειρά τους. Δείτε το απλά, έχουμε κυριαρχήσει και δημιουργήσει ένα μοναδικό κομμάτι σχεδιασμού και μηχανικής, την Bengala F12 Caballería, και δέκα ιδιαίτεροι ιδιώτες θα την κερδίσουν», είπε ο Shoghi Saeidnia, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Bengala.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Ferrari F12 Berlinetta [video]

Χάρη στο Privilege Program, οι ιδιοκτήτες της F12 Caballería θα έχουν άμεση πρόσβαση σε άλλα πρότζεκτ περιορισμένης παραγωγής του σχεδιαστικού οίκου, αλλά και σε εκδηλώσεις και ιδιωτικές παρουσιάσεις, όπου τα μέλη θα έχουν την προτεραιότητα στην αγορά και πριν τα νέα σχέδια δημοσιοποιηθούν στο ευρύ κοινό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μάρκες που έσβησαν: Pegaso 1951-1957

Όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι της F12 Caballería, αυτό αντλεί την έμπνευσή του από τις επιθετικές γραμμές των Ferrari GT3 και γι’ αυτό ενσωματώνουν αεροδυναμικά στοιχεία, τα οποία σαφώς και αυξάνουν την κάθετη αεροδυναμική πίεση.

Όσον αφορά τα πρότζεκτ της Bengala, αυτή προγραμματίζει ένα κατ’ έτος, με 5-10 κομμάτια ανά πρότζεκτ.

[Πηγή Bengala Automotive Design]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube