Βανδαλισμός Porsche λόγω ... απιστίας

Βανδαλισμός Porsche λόγω ... απιστίας

Προσωπικές διαφορές οδήγησαν σε καταστροφές στο αμάξωμα της 718 Boxster.

Μια Porsche 718 Boxster στη Γερμανία, έπεσε θύμα ενός απατημένου ή αδικημένου συντρόφου, ο οποίος προέβη σε βανδαλισμό της προκειμένου να εκδικηθεί τον/την ιδιοκτήτη.

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, το διθέσιο σπορτσκαρ είναι μαύρο με μαύρες ζάντες, κόκκινες επενδύσεις στο εσωτερικό και κόκκινη οροφή. Ο δράστης χάραξε πάνω στο καπό «Άξιζε τον κόπο;» στα γερμανικά, και «Άντε Γαμ#@&» στα αγγλικά, ενώ προκάλεσε σημαντικές φθορές στο αμάξωμα στην περιοχή της πόρτας και το πίσω φτερό. Από το αποτύπωμα του παπουτσιού πάνω στην πόρτα μπορούμε να συμπεράνουμε πως ο δράστης φορούσε Nike Air Force One όμως δε γνωρίζουμε τίποτα παραπάνω για το φύλλο του ή τη σχέση που είχε με τον/την ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Porsche

Η αστυνομία δημοσίευσε τις φωτογραφίες αναζητώντας μάρτυρες για το συμβάν, έτσι ώστε να βρεθεί ο ένοχος για το βανδαλισμό του αυτοκινήτου. Ελπίζουμε ο/η ιδιοκτήτης της Porsche να καλύπτεται από την ασφάλειά του και οι άνθρωποι να τα βρουν μεταξύ τους γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή για τέτοιου είδους εχθρότητες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube