Αυτοκίνητο εισβάλλει σε πλυντήριο και «καθαρίζει» [video]

Αυτοκίνητο εισβάλλει σε πλυντήριο και «καθαρίζει» [video]

Δείτε πώς μια σύγκρουση σε διασταύρωση μπορεί να δημιουργήσει χάος σε ένα παρακείμενο πλυντήριο αυτοκινήτων

Όλοι ξέρουμε πια τι γίνεται στους δρόμους της Ρωσίας, από τα αμέτρητα video που τραβάνε οι κάμερες στο ταμπλό των αυτοκινήτων.

Όμως οι συγκρούσεις ανάμεσα στους άσχετους, απρόσεκτους και συχνά πιωμένους Ρώσους οδηγούς δεν επηρεάζουν μόνο τους ίδιους και τους άλλους χρήστες των δρόμων. Μπορεί να επηρεάσουν ανθρώπους στα πεζοδρόμια ή και μέσα σε καταστήματα που βρίσκονται δίπλα στο δρόμο.

Στην περίπτωσή μας, μια –όχι και τόσο σοβαρή– σύγκρουση δύο αυτοκινήτων σε διασταύρωση είχε ως αποτέλεσμα να χτυπηθεί ένας ανέμελος πλύστης μέσα σε πλυντήριο αυτοκινήτων, που δεν ήξερε από πού του ήρθε.

Μετά τη σύγκρουσή του με μια Corolla(;), το Daewoo Nexia του video παρεκτράπηκε και μπήκε με ταχύτητα σε παρακείμενο πλυντήριο αυτοκινήτων. Ο εργαζόμενος στο πρώτο διαμέρισμα, που πήγαινε να βάλει την ηλεκτρική σκούπα στην πρίζα, το είδε να έρχεται και κατάφερε να το αποφύγει την τελευταία στιγμή χάρη στα γρήγορα ανακλαστικά του.

Ο πλύστης όμως στο δεύτερο διαμέρισμα, που καθάριζε το πάτωμα με το πιστόλι, δεν είχε καμία ελπίδα, αφού ήταν γυρισμένος από την άλλη, αλλά έτσι κι αλλιώς ένα παραβάν τού έκρυβε τα τεκταινόμενα.

Ξαφνικά, το παραβάν άνοιξε σαν αυλαία θεάτρου και βγήκε το Daewoo που τον χτύπησε με δύναμη από πίσω και τον πέταξε στον αέρα. Το αυτοκίνητο σταμάτησε επιτόπου, οπότε η ταχύτητά του δεν θα πρέπει να ήταν μεγάλη, άρα μπορούμε να ελπίζουμε ότι ο ανθρωπάκος δεν θα τραυματίστηκε σοβαρά…

Ηθικό συμπέρασμα: Στη Ρωσία, όχι μόνο δεν πρέπει να οδηγείτε, αλλά ούτε και να πλένετε το αυτοκίνητό σας!...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πώς να πλύνετε καλά και το κάτω μέρος του αυτοκινήτου! [video]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Βούρτσα πλυντηρίου επιτίθεται άγρια στον πλύστη! [video]

[Πηγή: LiveLeak]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube