Πώς να πλύνετε καλά και το κάτω μέρος του αυτοκινήτου! [video]

Πώς να πλύνετε καλά και το κάτω μέρος του αυτοκινήτου! [video]

O οδηγός του video βγήκε από το πλυντήριο και αποφάσισε να καθαρίσει τέλεια το αυτοκίνητο και από κάτω, με δικό του τρόπο!

Η έξοδος του συγκεκριμένου πλυντηρίου αυτοκινήτων στη Montana των ΗΠΑ είναι πάνω σε μια κλειστή στροφή κι ο δρόμος βρίσκεται αρκετά ψηλότερα από τη λεωφόρο κάτω.

Ο πρωταγωνιστής (πρωταγωνίστρια;) του video έχει μόλις πλύνει το οικογενειακό MPV και βγαίνει από το πλυντήριο, αλλά μάλλον μπερδεύει το γκάζι με το φρένο και, αντί να στρίψει αριστερά, πάει ίσια και βγαίνει από το δρόμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το πλύσιμο αυτής της 911 στοίχισε κάτι παραπάνω [video]

Το πολυμορφικό κατρακυλάει την πλαγιά και τουμπάρει, σπάζοντας ταυτόχρονα ένα σωλήνα νερού υψηλής πίεσης (ή πυροσβεστικό κρουνό). Και καθώς το αυτοκίνητο μένει ανάποδα, με τους τροχούς στον αέρα, ο πίδακας του νερού πλένει το κάτω μέρος του πραγματικά καλά, το κάνει λαμπίκο!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μπράβο! Λαμπίκο το 'κανες! [video]

Αμέσως μετά, βγαίνει από το πλυντήριο κι ένα μεγάλο αμερικάνικο pick-up. Και για μια στιγμή νομίζεις ότι θα γκρεμιστεί κι αυτό – τόσο κλειστή είναι η στροφή, που μοιάζει να μην μπορεί να την πάρει. Όμως σταματάει για να δει τι έγινε και να βοηθήσει τον άτυχο οδηγό του MPV που κάνει ντους.

Ηθικό συμπέρασμα: Πριν βγει κάποιος στους δρόμους, πρέπει να είναι σίγουρος ότι ξέρει τι κάνει το κάθε πεντάλ. Κι αν το ξέρει, να φροντίζει να σκουπίζει τις σόλες του όταν έχει πατήσει νερά με σαπουνάδες…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube