Αυτό θα πει στο χιλιοστό! [video]

Αυτό θα πει στο χιλιοστό! [video]

Κάπου στην Ιταλία, μια Ferrari Roma βρέθηκε σε κατάσταση που θα έκανε ακόμα και τους παρκαδόρους στα πλοία να δαγκώσουν τα χείλη τους.

Όπως έχουμε δει πολλές φορές, υπάρχουν φορές που ο υπερβάλλων ζήλος μπορεί να οδηγήσει σε αποτελέσματα που απέχουν έτη φωτός από το επιθυμητό. Κι αυτό γιατί η λεπτομέρεια που χωρίζει μια μεγάλη επιτυχία από ένα πανηγυρικό φιάσκο δεν είναι πάντα ευδιάκριτη.

Κάτι τέτοιο ίσχυσε και στην προκειμένη περίπτωση, κατά την οποία ο οδηγός μιας Ferrari Roma στην προσπάθειά του να οδηγήσει το αυτοκίνητο εκεί που έπρεπε, βρέθηκε εγκλωβισμένος σε ένα σοκάκι κάπου στην Ιταλία με τα πίσω φτερά να απέχουν χιλιοστά (το πολύ) από τους τοίχους.

Δείτε ακόμα: Η Ferrari Roma κάνει βόλτες στην Ιταλική πρωτεύουσα [video]

Δε γνωρίζουμε το τέλος της προσπάθειας «απεγκλωβισμού» ούτε και περισσότερες πληροφορίες σχετικές με το συμβάν, ωστόσο για άλλη μια φορά η πραγματικότητα αποδεικνύει πως «όλα γίνονται».

Ferrari Roma

Για να μην είμαστε εντελώς άδικοι πάντως, καλό θα ήταν να αναφέρουμε πως όταν οδηγείς ένα αυτοκίνητο με πλάτος 1,97 m, το να βρεθείς σε αυτή τη θέση είναι πιο εύκολο από όσο νομίζεις…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube