Αυτό το pick-up παρέμεινε στο βυθό του ωκεανού για 18 μήνες

Αυτό το pick-up παρέμεινε στο βυθό του ωκεανού για 18 μήνες

Το container που ανασύρθηκε από τη θάλασσα περιείχε δύο κατεστραμμένα Chevrolet Silverado 2500.

Ένα container με δύο καινούρια Chevrolet Silverado 2500 ανασύρθηκε από το βυθό του ωκεανού κοντά στις ακτές της Αυστραλίας, 18 μήνες μετά από την ημέρα που έπεσε στη θάλασσα.

Την 1η Ιουνίου 2018, το πλοίο YM Efficiency έπεσε σε φουρτούνα κοντά στην περιοχή Newcastle - Port Stephens, με αποτέλεσμα να χαθούν 81 από τα container που μετέφερε στο κατάστρωμα. Τα περισσότερα από αυτά ανασύρθηκαν με τη βοήθεια ειδικού εξοπλισμού, όμως αρκετά παραμένουν ακόμα σε άγνωστο σημείο του πυθμένα. Ανάμεσά τους και το container που βλέπετε στις φωτογραφίες, στο εσωτερικό του οποίου βρίσκονταν δύο Chevrolet Silverado.

YMEfficiency

Τα αμερικανικά pick-up κατευθύνονταν στο γκαράζ της εταιρείας Performax στο Queeensland της Αυστραλίας όπου θα ολοκληρωνόταν η μετατροπή τους σε δεξιοτίμονα, έτσι ώστε να κυκλοφορήσουν στην τοπική αγορά. Τελικά αυτό δεν έγινε ποτέ καθώς το ατύχημα με το πλοίο που τα μετέφερε τα οδήγησε 120 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, η σύγκρουση του container με τον βυθό προκάλεσε σοβαρή παραμόρφωση στο περίβλημα αλλά και στη δεξιά πλευρά των αυτοκινήτων. Μετά από 18 μήνες μέσα στο αλατόνερο και σε συνθήκες υψηλής πίεσης, είναι σίγουρο πως δεν υπάρχει ελπίδα να σωθούν, με τα ηλεκτρικά συστήματα, τον κινητήρα και την καμπίνα να βρίσκονται σε άθλια κατάσταση.

[Πηγή: CarExpert]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube