Αυτό το Mitsubishi Space Star έχει διανύσει 666.000 km!

Αυτό το Mitsubishi Space Star έχει διανύσει 666.000 km!

Ρεκόρ χιλιομέτρων για το όχημα πόλης της Mitsubishi που δεν ζήτησε τίποτα παραπάνω από τα τυπικά σέρβις.

Ένα ζευγάρι από την Minnesota των Ηνωμένων Πολιτειών έχει στην κατοχή του ένα Mitsubishi Space Star (Mirage) με 666.268 km στο οδόμετρο! Η απόσταση ρεκόρ για αυτοκίνητο πόλης σημειώθηκε μέσα σε έξι χρόνια αποδεικνύοντας την αξιοπιστία του τρικύλινδρου κινητήρα 1,2 λίτρων που βρίσκεται κάτω από το καπό.

Το αυτοκίνητο με το ψευδώνυμο "Purple Won" αγοράστηκε το 2014 από τους Jerry και Janice Huot. Η ροζ απόχρωση επιλέχθηκε προς τιμή του τραγουδιστή Prince και της ομάδας Minnesota Vikings των οποίων είναι θαυμαστές. Στα έξι χρόνια που ακολούθησαν, το Space Star χρησιμοποιήθηκε ως όχημα για παραδόσεις courier, ενώ κουβάλησε μέχρι και πέτρες στα πλαίσια έργων στην αυλή των ιδιοκτητών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Mitsubishi Space Star 1.2 MIVEC

Σε όλο αυτό το διάστημα, το μικρό Mitsubishi δεν χρειάστηκε τίποτα παραπάνω από την τυπική συντήρησή του. Τα μόνα ανταλλακτικά που χρειάστηκε να αντικατασταθούν - εντός εγγύησης - ήταν τα ρουλεμάν τροχών λίγο μετά από τα 240.000 km και η μίζα κάπου ανάμεσα στα 320.000-480.000 km.

Το ζευγάρι των Huots θα συνέχιζε να γράφει χιλιόμετρα με το "Purple Won" αν η τοπική αντιπροσωπεία της Mitsubishi δεν τους πρότεινε ανταλλαγή με ένα ολοκαίνουργιο παράδειγμα του μοντέλου - αυτή τη φορά σε μαύρη απόχρωση με πινακίδα "Top MPG". To Mirage όπως ονομάζεται το Space Star στις ΗΠΑ - είναι ένα από τα πιο προσιτά και οικονομικά στη χρήση μοντέλα στην αμερικανική αγορά, με αρχική τιμή τα $13.995.

[Πηγή: Mitsubishi]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube