Αυτό το καρτ Jeep είναι καλύτερο στο off-roading από το αυτοκίνητό σου [video]

Αυτό το καρτ Jeep είναι καλύτερο στο off-roading από το αυτοκίνητό σου [video]

Τα μυστικά του 4x4 με ένα Jeep Revolution BFR-3 μπορείς να τα μάθεις από πολύ μικρή ηλικία.

Εάν πρόκειται να κολλήσετε το όνομά «Jeep» πάνω σε ένα καρτ, καλό θα ήταν να βεβαιωθείτε ότι κάπου μέσα του υπάρχουν στοιχεία του DNA του Αμερικανού μάστορα στο off-roading.

Αλλά με τρεις ταχύτητες για εμπρός συν όπισθεν, αιωρούμενο άξονα για να το κρατά σταθερό στα κακοτράχαλα τερέν και τετράπαχα λάστιχα mud με αέρα (και ρεζέρβα), το καρτ Jeep Revolution BFR-3 πηγαίνει καλύτερα στο χώμα απ’ ό,τι το πολιτικό σας αυτοκίνητο.

Κι αν κολλήσεις κάπου, ο λεβιές ταχυτήτων του BFR-3 που είναι τοποθετημένος στα δεξιά του καθίσματος, επιτρέπει στον αναβάτη του να κερδίσει επιπλέον ταχύτητα με όσο πετάλι μπορούν να κάνει, όπως ακριβώς σε ένα ποδήλατο. Και όταν το τερέν γίνεται ανώμαλο ή απότομο, μπορούν αλλάξεις κάνοντας πιο εύκολο το πενταλάρισμα, ενόσω διασχίζεις δύσκολα πεδία.



Στο Jeep Revolution BFR-3 μπορείς ακόμη και να πενταλάρεις όπισθεν, κάνοντας ακόμα πιο εύκολο το να στρίψεις με τρεις κινήσεις. Αλλά ακόμη επιτρέπει στον αναβάτη του να γυρίσει σε ένα στενό μονοπάτι, πριν κολλήσει τελείως.

Το καρτ Jeep Revolution BFR-3 στοιχίζει περίπου χίλια δολάρια, σαν να λέμε 900 ευρώ, αλλά η τιμή αυτή μπορεί να πάρει την ανιούσα με έξτρα όπως το roll bar, κάθισμα επιβάτη που στερεώνεται από πίσω, ακόμη και τη ρεζέρβα που αχρείαστη να είναι θα σε γλιτώσει στην άτυχη στιγμή από πολλούς μπελάδες. Βλέπετε, το BFR-3 ζυγίζει κάτι παραπάνω από 45 κιλά και το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες είναι να το τραβάς για να γυρίσεις ή να ψάχνεις να βρεις με τι θα το ρυμουλκήσεις στα κατσάβραχα ή στο δάσος.

[Πηγή Berg μέσω Bless This Stuff]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube